lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Lambaran Metal las Jeung Majelis

Custom lambar Metal las Jeung Majelis

Las lambaran logam adat sareng perakitan mangrupikeun prosés ngahijikeun dua atanapi langkung potongan logam nganggo panas, tekanan, sareng bahan pangisi.

Ladenan ieu sering dianggo pikeun nyiptakeun struktur, komponén, sareng suku cadang pikeun rupa-rupa industri, kalebet otomotif, aerospace, médis, sareng konstruksi.las lambar logam jeung assembly bisa dipaké pikeun nyieun produk tina sagala ukuran jeung pajeulitna.Profésional anu ngahususkeun dina karajinan ieu ngagunakeun parabot las kualitas luhur jeung téhnik pikeun mastikeun weld kuat, awét nu meets spésifikasi konsumén.Éta ogé mertimbangkeun jinis logam anu dianggo sareng lingkungan dimana produkna bakal dianggo.

leileisun (1)

Prosés Fabrikasi Lambaran Metal:Motong,Bending atanapi ngabentuk, NgetokatawaNgariweuhkeun,Las jeungMajelis.

Majelis lambar logam nyaéta prosés saatos motong sareng bending, sakapeung saatos prosés palapis.Urang biasana ngumpul bagian ku riveting, las, mencét pas jeung ngetok pikeun screw aranjeunna babarengan.

Ngetok sareng Riveting

Threads maénkeun peran penting dina rakitan.Aya 3 metodeu utama pikeun kéngingkeun benang: ngetok, riveting, pasang gulungan.

1.Tapping threads

Ngetok mangrupikeun prosés ngadamel benang dina liang pikeun bagian logam lambar atanapi bagian mesin CNC nganggo mesin ketok sareng alat ketok.Hal ieu loba dipaké dina sababaraha bahan kandel jeung teuas saperti baja jeung bagian stainless steel.

Pikeun logam ipis atawa bahan lemes kawas aluminium sarta bagian plastik, riveting tur masang coils bakal dianggo hadé.

Ngetok sareng Riveting
leileisun (3)

2.Riveting Kacangan sarta Standoffs

Riveting nya éta métode assembly pangbasajanna tur paling ilahar dipake dina ngolah lambar logam.

Riveting tiasa nyayogikeun benang anu langkung panjang sareng langkung kuat tibatan ngetok pikeun pelat logam ipis

Aya loba kacangan, screws na standoffs pikeun riveting.Anjeun tiasa kéngingkeun sadaya hardware PEM ukuran standar sareng sababaraha hardware MacMaster-Carr tina HY Metals pikeun rakitan anjeun.

leileisun (4)
leileisun

Pikeun sababaraha hardware husus urang teu bisa sumber di toko lokal, Anjeun bisa nyadiakeun ka kami pikeun assembling.

3. Masang sisipan Heli-coil

Pikeun sababaraha bahan kandel tapi lemes kawas bagian machined palastik, urang biasana install inserts Heli-coil kana liang machined pikeun meunangkeun threads pikeun assembly.

wusd (5)
leileisun (6)

Pencét Fit

Pencét pas cocog pikeun sababaraha pin na assembly aci, sarta loba dipaké dina bagian machined, kadang diperlukeun dina proyék lambar logam.

Las

Welding nyaeta metoda assembly sejen ilahar dipake dina fabrikasi lambar logam.Las bisa nyieun sababaraha bagian joint babarengan kuat.

leileisun (7)
wusd (8)

HY Metals tiasa ngalakukeun las laser, las Argon-arc sareng las busur Karbon dioksida.

Numutkeun tingkat karya las logam, éta dibagi kana las titik, las pinuh, las buktina cai.

Urang bisa minuhan sagala sarat anjeun dina las logam pikeun rakitan Anjeun.

Sakapeung, urang bakal Polandia tanda las pikeun meunangkeun permukaan lemes saméméh palapis.

wusd (9)
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami