lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

  • Karya logam adat anu sanés kalebet ékstrusi Aluminium sareng tuangeun

    Karya logam adat anu sanés kalebet ékstrusi Aluminium sareng tuangeun

    HY Metals khusus dina adat sadaya jinis logam sareng bagian plastik.Simkuring boga lambar logam urang sorangan sarta toko machining CNC, ogé mibanda kavling sumberdaya unggulan sarta langkung mirah pikeun logam lianna sarta karya plastik kawas Tonjolan, casting paeh, spinning, kawat ngabentuk jeung suntik plastik.HY Metals tiasa ngadamel manajemén ranté suplai lengkep pikeun proyék logam sareng plastik khusus anjeun tina bahan dugi ka pengiriman.Janten upami anjeun ngagaduhan karya logam sareng plastik khusus, kirimkeun ka HY Metals, kami bakal nyayogikeun ...