lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

  • Jasa Etching Metal Precision ti HY Metals: Seamless Bagian Ngalereskeun Solusi

    Jasa Etching Metal Precision ti HY Metals: Seamless Bagian Ngalereskeun Solusi

    HY Metals parantos ngenalkeun solusi mutakhir anu ngaleungitkeun kabutuhan gabungan tradisional nalika ngecet sababaraha bagian kana lambaran logam.Metoda inovatif ieu ngalibatkeun ngagunakeun pilem husus anu dilarapkeun ka bahan saméméh prosés etching dimimitian.Pilem tindakan salaku lapisan pelindung, nahan sagalana aman dina tempat salila prosés etching, ngaleungitkeun butuh mendi misah.Hasilna, komponén hiasan konci bisa etched tanpa salajengna nyoplokkeun titik sambungan, mastikeun edges tetep mulus tur murni.

  • Precision Luhur sarta Kustomisasi kalawan HY Logam: Anjog Adat Lambaran Metal Automotive Parts na Busbars

    Precision Luhur sarta Kustomisasi kalawan HY Logam: Anjog Adat Lambaran Metal Automotive Parts na Busbars

    Salah sahiji produk utama anu diproduksi ku HY Metals nyaéta busbar pikeun mobil.

    Busbar mangrupikeun komponén penting anu nyayogikeun konduktivitas listrik anu efisien sareng dipercaya dina sistem listrik.

    Kalawan mesin canggih tur tanaga terampil, HY Metals nyadiakeun solusi tukang ngaput-dijieun pikeun suku cadang mobil lambar logam custom na busbars.Naha éta desain anu rumit atanapi syarat diménsi khusus, insinyur sareng teknisi perusahaan gaduh kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk khusus.

    Kalenturan ieu ngamungkinkeun para produsén mobil ngawangun produk pikeun spésifikasi anu tepat, mastikeun pas sampurna sareng kinerja optimal.

  • HY Metals mangrupikeun panyayogikeun jasa fabrikasi lembaran logam anu unggul kalayan infrastruktur anu saé sareng jasa Profesional

    HY Metals mangrupikeun panyayogikeun jasa fabrikasi lembaran logam anu unggul kalayan infrastruktur anu saé sareng jasa Profesional

    HY Logamnyaeta ngarah fabrikasi lembaran logampanyadia ladenan kalawan infrastruktur impressive kaasup opat state-of-the-artpabrik lembaran logam.fasilitas urang boga leuwih 300 mesin sanggup nanganan spéktrum pinuh pangolahan lambar logam ti motong nepi ka finishing.Be éta baja, aluminium, kuningan atawa logam lambar séjén, urang boga kaahlian jeung mesin pikeun rancang bagian tina 1mm mun 3200mm kalawan precision luar biasa. jeung akurasi.

    Tim ahli khusus sareng teknisi kami gaduh pangaweruh, kaahlian sareng kaparigelan téknis anu dipikabutuh pikeun nganteurkeun hasil anu luar biasa, henteu paduli kumaha kompleksna proyek.Ti kompleksprototipePikeun produksi skala ageung, kami komitmen pikeun nganteurkeun solusi khusus anu nyayogikeun katepatan anu paling luhur sareng perhatian kana detil..Ku gawé raket jeung klien kami, urang mastikeun yén kabutuhan unik maranéhanana anu patepung jeung kapuasan maksimum sarta efisiensi.

  • Stainless steel lambar logam bracket kalawan palapis bubuk hideung bagian lambar logam custom

    Stainless steel lambar logam bracket kalawan palapis bubuk hideung bagian lambar logam custom

     

    Ngaran Bagian Kurung lambar logam stainless steel kalayan palapis bubuk hideung
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 385 * 75 * 12mm, ketebalan 2.5mm, nurutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan stainless steel, SUS304
    Surface rengse Powder coating hideung
    Aplikasi Prototipe lambar logam, kurung panangan
    Prosés Laser motong-ngabentuk-motong -Bending -Anodizing
  • Custom lambar logam las sarta assembly

    Custom lambar logam las sarta assembly

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.Majelis lambar logam nyaéta prosés saatos motong sareng bending, sakapeung saatos prosés palapis.Urang biasana ngumpul bagian ku riveting, las, mencét pas jeung ngetok pikeun screw aranjeunna babarengan.Ngetok sareng Riveting Threads maénkeun peran anu penting dina rakitan.Aya 3 metodeu utama pikeun kéngingkeun benang: ngetok, riveting, pasang gulungan.1. Ngetok benang Ngetok mangrupikeun prosés ...
  • -kualitas luhur lambar logam dilas komponén Adat aluminium las assembly

    -kualitas luhur lambar logam dilas komponén Adat aluminium las assembly

    Ngaran Bagian -kualitas luhur lambar logam dilas komponén Adat aluminium las assembly
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 80 * 40 * 80mm, numutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan Tabung aluminium sareng lambaran logam aluminium
    Surface rengse Kromat jelas, pilem kimia
    Aplikasi Prototipe lambar logam, kurung
    Prosés Laser motong-bending-ngabentuk bak- las-kromat
  • Precision Lambaran logam bending jeung prosés ngabentuk

    Precision Lambaran logam bending jeung prosés ngabentuk

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.Bending atanapi Ngabentuk Lambaran logam bending nyaéta prosés pangpentingna dina fabrikasi lambar logam.Ieu mangrupikeun prosés ngarobih sudut material janten v ngawangun atanapi U ngawangun, atanapi sudut atanapi bentuk anu sanés.Prosés bending ngajadikeun bagian datar janten bagian kabentuk kalawan sudut, radius, flanges.Biasana lambaran logam bending ngawengku 2 métode: Bending ku Stamping Tooling na Bending ku ben ...
  • Karya stamping logam precision tinggi kalebet Stamping, Punching sareng Deep-Drawing

    Karya stamping logam precision tinggi kalebet Stamping, Punching sareng Deep-Drawing

    Metal stamping nyaéta prosés kalayan mesin stamping sarta Toolings pikeun produksi masal.Éta langkung presisi, langkung gancang, langkung stabil, sareng harga unit langkung mirah tibatan motong laser sareng bending ku mesin bending.Tangtosna anjeun kedah mertimbangkeun heula biaya alat.Numutkeun subdivision nu, Metal stamping dibagi kana Stamping biasa, Deep gambar na NCT punching.Picture1: Hiji sudut HY Metals stamping workshop Metal Stamping boga ciri speed tinggi na precisio ...
  • OEM bagian lambar logam kalawan palapis na silkscreen

    OEM bagian lambar logam kalawan palapis na silkscreen

    Katerangan Ngaran Bagian Dilapis sareng diayak sutra bagian logam lambar OEM Standar atanapi Disesuaikeun Bagéan lembar logam anu disaluyukeun sareng bagian mesin CNC Ukuran Numutkeun kana gambar Toleransi Numutkeun sarat anjeun, dina paménta Bahan Aluminium, baja, stainless steel, kuningan, tambaga Permukaan rengse Lapisan bubuk. , plating, anodizing, silkscreen Aplikasi Pikeun rupa-rupa industri Prosés CNC machining, fabrikasi lambar logam, palapis, silkscreen Coated na sutra-diayak O ...
  • Stainless steel lambar logam kaméra Perumahan bébas tina tanda bending

    Stainless steel lambar logam kaméra Perumahan bébas tina tanda bending

    Bending lambaran logam mangrupikeun prosés umum dina manufaktur anu ngalibatkeun ngabentuk lambaran logam kana bentuk anu béda.Sanaos prosés ieu saderhana, aya sababaraha tantangan anu kedah diatasi pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong.Salah sahiji masalah anu paling penting nyaéta tanda flex.Tanda ieu muncul nalika lambaran logam ngagulung, nyiptakeun tanda anu katingali dina beungeut cai.Dina tulisan ieu, urang bakal ngajalajah cara pikeun ngahindarkeun tanda bengkok nalika ngabengkokkeun lambar logam pikeun hasil anu saé.Anu mimiti, penting pikeun ...
  • Prosés motong logam precision kaasup motong Laser, etching Kimia jeung Cai Jet

    Prosés motong logam precision kaasup motong Laser, etching Kimia jeung Cai Jet

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.Bahan lambar logam biasana sababaraha pelat logam kalayan ukuran 1220 * 2440mm, atanapi gulungan logam kalayan lebar anu ditangtukeun.Ku kituna nurutkeun bagian logam custom béda, hambalan kahiji bakal motong bahan kana ukuran cocog atawa motong sakabeh piring nurutkeun pola datar.Aya 4 jenis utama métode motong pikeun bagian lambar logam: motong laser, jet cai, etching Kimia, s ...
  • Ngaropea L ngawangun lambar bracket logam jeung powder coating finish

    Ngaropea L ngawangun lambar bracket logam jeung powder coating finish

    Ngaran Bagian Ngaropea L ngawangun lambar logam bracket jeung bubuk palapis finish Standar atawa ngaropéa Ukuran Disesuaikeun 120*120*75mm Toleransi +/- 0.2mm Bahan Baja hampang Permukaan rengse Bubuk coated satin héjo Aplikasi robotic Prosés Lambaran fabrikasi logam, motong laser, bending logam , riveting Wilujeng sumping di HY Metals, solusi hiji eureun pikeun sakabéh kaperluan fabrikasi lambar logam Anjeun.Tim kami reueus ngenalkeun salah sahiji kurung lambar logam adat L ngawangun ti c ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2