lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

Custom lambar logam las sarta assembly

pedaran pondok:


  • Pabrikan khusus:
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngetok sareng Riveting

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal:Motong,Bending atanapi ngabentuk, NgetokatawaNgariweuhkeun,Las jeungMajelis.

    Majelis lambar logam nyaéta prosés saatos motong sareng bending, sakapeung saatos prosés palapis.Urang biasana ngumpul bagian ku riveting, las, mencét pas jeung ngetok pikeun screw aranjeunna babarengan.

    Ngetok sareng Riveting

    Threads maénkeun peran penting dina rakitan.Aya 3 metodeu utama pikeun kéngingkeun benang: ngetok, riveting, pasang gulungan.

    1.Tapping threads

    Tapping nyaéta prosés nyieun threads dina liang pikeun bagian lambar logam atawa bagian machined CNC kalawan mesin ketok tur ketok parabot.Hal ieu loba dipaké dina sababaraha bahan kandel jeung teuas saperti baja jeung bagian stainless steel.

    Ngetok sareng Riveting
    leileisun (3)

    Pikeun logam ipis atawa bahan lemes kawas aluminium sarta bagian plastik, riveting tur masang coils bakal dianggo hadé.

    2.Riveting Kacangan sarta Standoffs

    Riveting nya éta métode assembly pangbasajanna tur paling ilahar dipake dina ngolah lambar logam.

    Riveting tiasa nyayogikeun benang anu langkung panjang sareng langkung kuat tibatan ngetok pikeun pelat logam ipis

    Aya loba kacangan, screws na standoffs pikeun riveting.Anjeun tiasa kéngingkeun sadaya hardware PEM ukuran standar sareng sababaraha hardware MacMaster-Carr tina HY Metals pikeun rakitan anjeun.

    leileisun (4)
    leileisun

    Pikeun sababaraha hardware husus urang teu bisa sumber di toko lokal, Anjeun bisa nyadiakeun ka kami pikeun assembling.

    3. Masang sisipan Heli-coil

    Pikeun sababaraha bahan kandel tapi lemes kawas bagian machined palastik, urang biasana install inserts Heli-coil kana liang machined pikeun meunangkeun threads pikeun assembly.

    wusd (5)
    leileisun (6)

    Pencét Fit

    Pencét pas cocog pikeun sababaraha pin na assembly aci, sarta loba dipaké dina bagian machined, kadang diperlukeun dina proyék lambar logam.

    Las

    Welding nyaeta metoda assembly sejen ilahar dipake dina fabrikasi lambar logam.Las bisa nyieun sababaraha bagian joint babarengan kuat.

    leileisun (7)
    wusd (8)

    HY Metals tiasa ngalakukeun las laser, las Argon-arc sareng las busur Karbon dioksida.

    Numutkeun tingkat karya las logam, éta dibagi kana las titik, las pinuh, las buktina cai.

    Urang bisa minuhan sagala sarat anjeun dina las logam pikeun rakitan Anjeun.

    Sakapeung, urang bakal Polandia tanda las pikeun meunangkeun permukaan lemes saméméh palapis.

    leileisun (8)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami