lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

  • A Custom lambar Metal bracket Ngabogaan Precision CNC wewengkon Machining on sababaraha lokasi

    A Custom lambar Metal bracket Ngabogaan Precision CNC wewengkon Machining on sababaraha lokasi

    HY Metals nembe réngsé hiji proyék ngalibetkeunbagian logam lambar custom dijieunna tina Al5052 pikeunkurung otomotif.

    Sanggeus jadimotong laser, ngagulungjeungkeling, bracket diperlukeunmesin precisiondina opat wewengkon husus pikeun nyieun bunderan stepped.bunderan stepped ieu diperlukeun pikeun nampung nukomponén éléktronikpikeun tahap assembly salajengna.Sanaos tangtangan pikeun ngajaga kasabaran mesin saatos ngagulung, HY Metals suksés ngalaksanakeun proyék éta, mastikeun hasil anu berkualitas luhur.

  • Jasa Etching Metal Precision ti HY Metals: Seamless Bagian Ngalereskeun Solusi

    Jasa Etching Metal Precision ti HY Metals: Seamless Bagian Ngalereskeun Solusi

    HY Metals parantos ngenalkeun solusi mutakhir anu ngaleungitkeun kabutuhan gabungan tradisional nalika ngecet sababaraha bagian kana lambaran logam.Metoda inovatif ieu ngalibatkeun ngagunakeun pilem husus anu dilarapkeun ka bahan saméméh prosés etching dimimitian.Pilem tindakan salaku lapisan pelindung, nahan sagalana aman dina tempat salila prosés etching, ngaleungitkeun butuh mendi misah.Hasilna, komponén hiasan konci bisa etched tanpa salajengna nyoplokkeun titik sambungan, mastikeun edges tetep mulus tur murni.

  • Precision Luhur sarta Kustomisasi kalawan HY Logam: Anjog Adat Lambaran Metal Automotive Parts na Busbars

    Precision Luhur sarta Kustomisasi kalawan HY Logam: Anjog Adat Lambaran Metal Automotive Parts na Busbars

    Salah sahiji produk utama anu diproduksi ku HY Metals nyaéta busbar pikeun mobil.

    Busbar mangrupikeun komponén penting anu nyayogikeun konduktivitas listrik anu efisien sareng dipercaya dina sistem listrik.

    Kalawan mesin canggih tur tanaga terampil, HY Metals nyadiakeun solusi tukang ngaput-dijieun pikeun suku cadang mobil lambar logam custom na busbars.Naha éta desain anu rumit atanapi syarat diménsi khusus, insinyur sareng teknisi perusahaan gaduh kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk khusus.

    Kalenturan ieu ngamungkinkeun para produsén mobil ngawangun produk pikeun spésifikasi anu tepat, mastikeun pas sampurna sareng kinerja optimal.

  • jasa machining High Precision kalawan motong Kawat Rupa jeung EDM

    jasa machining High Precision kalawan motong Kawat Rupa jeung EDM

    Ieu mangrupikeun bagian mesin baja SUS304 kalayan huntu motong kawat.Bagian-bagian ieu didamel kana standar anu paling luhur nganggo alat sareng kaahlian téknologi canggih urang.Ngaliwatan kombinasi machining CNC sarta precision kawat-cut machining, urang bisa ngahontal desain kompléks dina rupa-rupa bahan kaasup stainless steel.

  • jasa machining CNC precision tinggi ngintip bagian machined

    jasa machining CNC precision tinggi ngintip bagian machined

    HY Metals gaduh 4 state-of-the-artBengkel mesin CNCkalawan leuwih 150 parabot mesin CNC tur leuwih 80 lathes.Kalawan 120 pagawe terampil sarta rékayasa kuat sarta tim kontrol kualitas, kami sanggup ngahasilkeun-precision tinggi bagian machined CNC kalawan waktu pangiriman gancang.Kaahlian kami dina ngolah bahan sapertos alumunium, baja, baja alat, stainless steel sareng sagala rupa plastik rékayasa kalebet PEEK, ABS, Nylon, POM, Acrylic, PC sareng PEI ngamungkinkeun urang pikeun nyumponan rupa-rupa sarat palanggan.

  • HY Metals mangrupikeun panyayogikeun jasa fabrikasi lembaran logam anu unggul kalayan infrastruktur anu saé sareng jasa Profesional

    HY Metals mangrupikeun panyayogikeun jasa fabrikasi lembaran logam anu unggul kalayan infrastruktur anu saé sareng jasa Profesional

    HY Logamnyaeta ngarah fabrikasi lembaran logampanyadia ladenan kalawan infrastruktur impressive kaasup opat state-of-the-artpabrik lembaran logam.fasilitas urang boga leuwih 300 mesin sanggup nanganan spéktrum pinuh pangolahan lambar logam ti motong nepi ka finishing.Be éta baja, aluminium, kuningan atawa logam lambar séjén, urang boga kaahlian jeung mesin pikeun rancang bagian tina 1mm mun 3200mm kalawan precision luar biasa. jeung akurasi.

    Tim ahli khusus sareng teknisi kami gaduh pangaweruh, kaahlian sareng kaparigelan téknis anu dipikabutuh pikeun nganteurkeun hasil anu luar biasa, henteu paduli kumaha kompleksna proyek.Ti kompleksprototipePikeun produksi skala ageung, kami komitmen pikeun nganteurkeun solusi khusus anu nyayogikeun katepatan anu paling luhur sareng perhatian kana detil..Ku gawé raket jeung klien kami, urang mastikeun yén kabutuhan unik maranéhanana anu patepung jeung kapuasan maksimum sarta efisiensi.

  • Precision machined Stainless Steel Bagian: Defying Kasesahan jeung HY Metals CNC Toko

    Precision machined Stainless Steel Bagian: Defying Kasesahan jeung HY Metals CNC Toko

    Stainless steel dipikanyaho pikeun machinability na nangtang alatan karasa sarta ciri unik.Tulisan ieu bakal ngajelaskeunkaahlian HY Metals CNC warung di manufaktur bagian stainless steel anyar, nyorot kamampuan luar biasa urang dinapanggilingan jeung péngkolanprosés, achieving kualitas unggul, sarta ngajagatolerances ketat.

  • Ngajalajah dunya prototipe dicitak 3D: ngahontal kualitas luhur sareng HY Metal

    Ngajalajah dunya prototipe dicitak 3D: ngahontal kualitas luhur sareng HY Metal

    Nalika datang ka prototyping gancang, waktos sareng biaya mangrupikeun faktor anu penting.Prosés manufaktur tradisional kayaning machining CNC atanapi vakum casting téh waktu-consuming tur mahal, utamana lamun kuantitas diperlukeun anu low (1 nepi ka 10 susunan).Ieu dimana percetakan 3D janten solusi anu langkung nguntungkeun, nawiskeun alternatif anu langkung gancang sareng langkung mirah, khususna pikeun struktur anu kompleks.

  • Lambaran Metal Prototyping: High precision lambar logam kurung bracket aluminium bagian lambar logam

    Lambaran Metal Prototyping: High precision lambar logam kurung bracket aluminium bagian lambar logam

    alumuniumLambaran Metal kurung.Diwangun tina aluminium AL5052 sareng dilapis ku pilem kromat anu jelas, kurung ieu ngagambarkeun komitmen perusahaan kana precision sareng panyalindungan permukaan.Malah sanggeus sababaraha prosés kayaning motong, bending, palapis kimiawi, riveting, jsb, bracket masih gembleng.HY Metals nengetan taliti kana unggal léngkah tina prosés produksi pikeun mastikeun yén teu aya goresan atanapi karusakan.

     

  • High precision lambar logam bagian contactors tambaga lambar logam panyambungna tambaga

    High precision lambar logam bagian contactors tambaga lambar logam panyambungna tambaga

    Ngaran Bagian High precision lambar logam bagian contactors tambaga lambar logam panyambungna tambaga
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 150 * 45 * 25mm, numutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan Tambaga, kuningan, beryllium tambaga, perunggu, alloy tambaga
    Surface rengse Sandblast, anodizing hideung
    Aplikasi Prototipe lambar logam, éléktronika
    Prosés Laser motong-Bending-las-sandblasting-anodizing
  • jasa Manufaktur custom pikeun Lambaran Metal Prototype bagian aluminium bagian mobil

    jasa Manufaktur custom pikeun Lambaran Metal Prototype bagian aluminium bagian mobil

    Ngaran Bagian Precision tinggi lambar logam prototipe bagian aluminium
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 275 * 217 * 10mm, nurutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan Aluminium, AL5052, alloy
    Surface rengse Jelas anodizing
    Aplikasi Prototipe lambar logam, suku cadang mobil
    Prosés Laser motong-ngabentuk-motong -Bending -Anodizing
  • Stainless steel lambar logam bracket kalawan palapis bubuk hideung bagian lambar logam custom

    Stainless steel lambar logam bracket kalawan palapis bubuk hideung bagian lambar logam custom

     

    Ngaran Bagian Kurung lambar logam stainless steel kalayan palapis bubuk hideung
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 385 * 75 * 12mm, ketebalan 2.5mm, nurutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan stainless steel, SUS304
    Surface rengse Powder coating hideung
    Aplikasi Prototipe lambar logam, kurung panangan
    Prosés Laser motong-ngabentuk-motong -Bending -Anodizing