lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Carita Sammy sareng 7 Pabrik-Na

Carita Sammy sareng 7 pabrik na

Tnya éta pisancarita panjang.Tapi salami anjeun maca carita sacara saksama, anjeun bakal terangnaha jadi loba konsumén milih kami, naha anjeun tiasa percantenHY logam. 

Kusabab aranjeunna gaduh perjuangan anu jero, dedikasi sareng sumanget tanggung jawab, sumanget ieu parantos diwariskeun salaku budaya perusahaan, mangaruhan pisan kana unggal karyawan. 

Sammy Xue, anupangadegjeungCEOtinaHY logamgrup, lahir di hiji désa leutik Kalér Cina di 1985, anjeunna anak kadua ti 5 barudak di kulawarga miskin.

Sammygeus salawasna pinter jeung digawé teuas.Saatos lulus ti SMA di 2003, anjeunna nyerah kasempetan pikeun kuliah pikeun lanceukna sareng angkat damel ka Cina kidul.Ieu kahiji waktos anjeunna terang yén anjeunna kedah nyandak étartanggung jawabka kulawargana. 

Anjeunna digawé di pabrik lembaran logam jeung plastik anu diadegkeun ku lalaki Taiwan, Mr.Yong, anu disebut boss, mentor jeung sobat ku Sammy.

Dina waktos éta, sanajan anjeunna dibayar saeutik pisan, Sammy volunteered migawe sagala rupa pakasaban dina raraga diajar kaahlian béda, kaasup kaahlian operasi mesin motong laser, mesin bending logam, mesin stamping sarta mesin punching NCT, kitu ogé kumaha carana nyieun tooling. , kumaha mendesain alat pikeun bagian dicap.

Nalika sadaya pagawé balik ti pagawéan istirahat, anjeunna kerja keras pikeun diajar pangaweruh komputer dugi ka wengi pisan.Kusabab ngan lajeng, anjeunna bakal boga waktu jeung kasempetan pikeun ngagunakeun komputer.

Gusti nulungan jalma anu nulungan dirina.Moal lami deui, Sammy janten insinyur lambar logam profésional di pabrik, anjeunna tiasa ngabéréskeun sagala rupa masalah ti desain nepi ka manufaktur.

Dina 2010, pabrik anu anjeunna digawé mimiti turun, sarta sakabeh industri mimiti reshuffle.Pabrik-pabrik lembaran logam ageung mimiti tutup, sareng pabrik-pabrik logam lembaran skala alit énggal mimiti muncul sareng gaduh langkung seueur kauntungan.Industri lambaran logam sareng mesin Cina mimiti robih.jasa bets leutik ngaropéa sumping ka jadi beuki populér.

Sakumaha didadarkeun di awal, Sammy geus salawasna pinter jeung digawé teuas, manéhna nempo kasempetan pasar fabrikasi lambar logam jeung dikaitkeun gagasan jeung Boss na Mr.Yong.Yong tos sepuh sareng teu hoyong tarung deui, tapi anjeunna ngadorong Sammy pikeun ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong. 

Dina ahir 2010, Sammy ngamimitian bisnis sorangan jeung lanceukna ngora Robin, ngan di kamar rental cramped kalawan ngan 2 komputer jeung hiji motor heubeul.Anjeunna pribadi jawab gambar jeung sagala rupa masalah dina produksi manufaktur.

Anjeunna drove motor-Na ka jeung ti pabrik jeung konsumén na, hujan atawa caang, ngan usaha pikeun mastikeun unggal produk konsumén dedicated ka sampurna.Anjeunna terang jelas yén anjeunna kedah nyandak tanggung jawab ka konsuménna.

Moal lami deui, sumanget gawé teuas sarta produk sampurna dipikawanoh ku beuki loba konsumén dina industri logam jeung palastik ngaropéa.

Sarta dina 2011 anjeunna boga nakahijipabrik prototipe lembaran logam-HuaYu Hardware Co., Ltd. Ieu nyertakeun wewengkon 3.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 50 sét mesin lambar logam jeung 40 pagawe terampil..

sdyrt (5)

Hiji poé, customer biasa Yong urang datang ka Sammy jeung pesenan badag, Tapi ieu ditolak ku Sammy langsung.Sammy nyarios ka palanggan, anjeunna moal kantos nampi pesenan ti palanggan Yong kecuali Yong terang sareng satuju.Yong leuwih ti bos heubeul na.Anjeunna moal janten saingan Yong.

jenis ieusyukur jeung prinsip berharga dina widang bisnis langka berharga.

Upami anjeun hoyong dipercaya, anjeun kedah janten jalma anu tiasa dipercaya.Sammy leres pisan. 

Aya loba teuing carita ngeunaan kumaha teuas Sammy digawé pikeun kapercayaan customer urang.

Ieu hiji: Sammy jeung pagawe geus digawé pikeun pesenan logam urgent pikeun 3 poé tanpa sare ampir, anjeunna teuing tunduh mun muka panon na nalika anjeunna drove suku cadang ka konsumén dina peuting jero, lajeng mobil na nabrak kana tangkal. ku curb tuluy hudang.Sareng hal anu munggaran anjeunna hariwang sanés kasalametan atanapi mobilna, tapi naon anu aya dina suku cadang sareng kumaha cara ngirim bagian-bagian logam ka palanggan sapertos anu dijanjikeun.Anjeunna nyauran Robin pikeun ngirim bagian heula sareng nyauran pulisi lalu lintas.Pamustunganana nyaéta yén palanggan ngagaduhan bagian tepat waktu sareng Sammy mayar tangkal kotamadya pikeun gaji dua bulan na.

Ngandelkeun hiji reputasi alus teuing jeung kualitas, HuaYu tumuwuh jadi produsén pamimpin industri prototipe lambar logam di GuangDong, maranéhna malah teu boga salesman nanaon.Malah aya paribasa:Lambaran logam prototipe, kuduHY.

Beuki loba pesenan, beuki loba konsumén, Sammy sadar pabrik kudu dilegakeun.

Dina 2016, étaka-2pabrik lambaran logam sareng stamping diadegkeun-HuangYu Precision Metal Products Co., Ltd.Ieu nyertakeun wewengkon 8.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 100 sét lambar logam jeung mesin stamping jeung 60 pagawé terampil.

sdyrt (6)

Dina 2017,Sammy nyetél étakahijiasingtim bisnis dagangpikeun ngalegaanpasar internasional.

HYlogamtim anudiaku ku beuki loba konsumén peuntas laut jeung respon gancang pikeun cutatan,harga kalapa,bagian kualitas luhur, waktos pangiriman gancangjeungprofésional jeungtanggung jawab jasa saatos-jualan.Konsumén malah bisa jelas ngarasa yen salesman tinaHYlogamnyaétadigawé loba harder tur leuwih dipercaya ti pausahaan séjén.

Di2018, ieuka-3pabrik husus dina CNC machining dibuka pikeun minuhan kaperluan layanan hiji-eureun customer pikeun bagian lambar logam jeung bagian machined CNC..HuaYi CNC Machining Co., Ltdnyertakeun wewengkon 4.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 80 susunan CNC panggilingan sarta CNC balik mesin jeung 40 karyawan terampil.

sdyrt (2)

Dina 2019, Sammy nyetél étaTim penjualan luar negeri ka-2pikeun ngalayanan pabrik anu béda.

Dampak ganda ku perang dagang sareng COVID-19, Bos lami -Pabrik Yong parantos ditutup dina taun 2020. Anjeunna lami teuing pikeun ngajalankeun pabrik sareng hoyong Sammy ngabantosan anjeunna.

Sakumaha urang terang, naon hartosna COVID-19 pikeun Cina sareng bisnis dagang ti 2020 dugi ka 2022.

Taun 2020, Sammy ngagaleuh pabrik Yong kalayan harga anu saé pikeun Yong, bahkan anjeunna ogé henteu yakin naon anu bakal kajadian ka pasar ka hareup, tapi anjeunna yakin yén anjeunna langkung ngora sareng langkung kuat tibatan Yong dina waktos éta, anjeunna tiasa sareng kedah ngabantosan anjeunna, Sapertos Yong kantos ngabantosan anjeunna sateuacanna.Anjeunna terang yén anjeunna kedah nyandak tanggung jawab ka bos lami, mentor sareng réréncangan.

That kumaha tehka-4pabrik diadegkeun-XingHua Metal jeung Plastik Co., Ltd, nyertakeun wewengkon 3.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 30 sét fabrikasi lambar logam jeung punching mesin stamping jeung 30 karyawan terampil.

sdyrt (3)

Tétéla, gawé teuas salawasna mayar kaluar.Covid-19 teu mangaruhan teuing HY Metals, malah urang jadi beuki sibuk.

Teras di 2021, Sammy mendakanka-5 pabrik anu museurkeun kana mesin precision-ZhenZhong Precision Machining Co., Ltd,ieu nyertakeun wewengkon 2.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 70 susunan CNC panggilingan sarta CNC balik mesin jeung 30 karyawan terampil.

sdyrt (4)

Taun 2022, Sammy ngagaleuh deui 2 pabrik ti babaturan anu caritana ampir sami sareng Yong.

Éta pabrik lembaran logam No. 6 urangHaoHai jeung No.. 7 CNC precision balik pabrikJinJing.

sdyrt (1)

Anjeun tiasa gaduh patarosan, naha HY Metals tetep seueur pabrik leutik sareng sedeng, tapi henteu ngahiji janten ageung?

Pabrik anu béda gaduh latar khusus sareng tim asli, pikeun ngajaga anggota tim inti, urang tetep pabrik sapertos kitu.Tapi unggal pabrik ogé bakal dikawasa ku sistem sareng prinsip anu sami.

Ku cara kieu, kaunggulan unggal pabrik tiasa maksimal, sareng sumber daya tiasa dibagikeun sareng antara 7 pabrik pikeun kéngingkeun manajemén intensif.

Kustomisasi sareng volume rendah bets alit mangrupikeun tren pasar ayeuna.Pikeun nganyahokeun volume anu rendah tapi sababaraha bagian anu disesuaikan, urang kedah kalenturan pikeun nyandak tindakan gancang pikeun sagala jinis sarat palanggan.

4tutuwuhan lambar logam jeung3 tutuwuhan mesin CNCnyieun HY Metalshenteu nganboga kapasitas alus teuing,tapi ogékalenturan, sareng kapasitas résistansi résiko.Éta salah sahiji kaunggulan penting.

Ti 2003 nepi ka 2023, Sammy geusdigawé di fabrikasi logam jeung industri machining pikeun 20 taun, sarta ngabogaanakumulasi angka nu gede ngarupakeun sumberdaya alus pikeun sakabéh ranté suplai industriti bahan baku nepi ka rengse perlakuan permukaan jeung sababaraha mitra alus.

Éta alesan sejen nahaurang bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun kalayan kualitas luhur jeung efisiensi tinggidina logam custom sarta bagian plastik.

Ayeuna Sammy tetep kerja keras sareng HY Metals terus tumbuh gancang.Carita henteu tamat, mugia anjeun janten salah sahiji anggota carita anu bakal datang!

BDina awal carita, 4 barudak kulawarga anu sanés parantos janten manajer anu saé sareng janten anggota penting.HYlogamjeung tarung babarengan jeungSammy.

Let urangadatbagian logam jeung plastik Anjeun, hayuadatcarita kahareup urang!

Aparusahaan jeungcinta,kahadean,gawé teuasjeungtanggung jawabmoal ngantep anjeun turun. 

www.hylogamproduk.com

inquiry@hymetalproducts.com

Telepon: +86 15815874097 Susan

Wechat:na09260838

Whatsapp: +86 15815874097