lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Tentang Kami

Saha Urang?

wusndl

HY Metals mangrupikeun perusahaan Sheet Metal and Precision Machining diadegkeun dina 2010. Kami parantos ningkat sacara signifikan tina garasi alit dugi ka 7 fasilitas manufaktur pinuh-milik, 4 pabrik lambar logam, 3 toko mesin CNC.

HY Metals Factory nomer 2 didirikan dina 2017, nangtung 5000㎡ 60 pagawe, 10 departemén, Insinyur dpt, QC dpt, laser cutting dpt, Bending dpt, tooling dpt, stamping dpt, CNC balik, las dpt.

Metal fabricating anu dilarapkeun ka ampir unggal widang, desain industri custom, komponén éléktronik (EMI RF shielding, kontak spring), chassis jaringan komunikasi,, bagian terminal calakan, bagian aerospace, otomatis lambar logam, sistem navigasi mobil urang, aparat médis, speaker audio komputer. pamuter, alat nyalametkeun kaamanan, Perkakas imah (mesin cuci piring, kaayaan hawa, LCD TV deui piring,) ... jsb.unggal klien anyar muka jandela pikeun kami.

Produsén

dilengkepan pinuh, pagawe dilatih jeung terampil, Kalawan leuwih 12 taun pangalaman;

Kualitas Dijamin

ISO9001: 2015 cert, sarta 100% inspected saméméh pengiriman barang;

Short Turnaround Diterangkeun Time

Tanda kutip dina 1-4 jam;Prototipe gancang-gancang 1-7days;

Rojongan Insinyur

Insinyur Manufaktur sayogi pikeun ngabahas desain sareng nawiskeun dukungan;

Éféktif ongkos

Anjeun tiasa kéngingkeun jasa anu langkung saé kalayan harga anu langkung saé tibatan supplier lokal anjeun.

Sarat jeung Kaayaan kualitas: Kualitas nyaeta uppermost

Naon perhatian utama anjeun nalika anjeun ngaropéa sababaraha bagian prototipe?

Kualitas, waktos kalungguhan, harga, kumaha anjeun hoyong nyortir tilu elemen konci ieu?

Sakapeung, palanggan nyandak hargana salaku anu munggaran, sakapeung bakal janten leadtime, sakapeung bakal kualitas.

Dina sistem kami, Kualitas sok anu PERTAMA.

Anjeun tiasa ngaharepkeun kualitas anu langkung saé tina HY Metals tibatan supplier sanés dina kaayaan harga anu sami sareng waktos kalungguhan anu sami.

Naon Urang?

● Lambaran logam fabrikasi, motong laser, bending, stamping, las, riveting, rakitan;

● CNC panggilingan jeung péngkolan,EDM,prototipe,low-volume jeung produksi masal;

● Surface finish: Anodizing, Bubuk palapis, baseuh lukisan semprot, layar sutra, sandblast, plating, polishing, jsb;

● Aluminium extrusions;

● Kawat ngabentuk jeung cinyusu;

● Sagala rupa logam custom sarta karya plastik.

HY Metals nyayogikeun langkung seueur jasa ti ngan ukur ngawangun bagian, sapertos dukungan téknis, kami cocog pikeun nyayogikeun solusi anu pangsaéna ngeunaan cara neraskeun bagian lembaran logam ku terang naon bagianna, posisi mana anu kritis, anu fleksibel, sarat ... .jsb.

1647949225320
1647830861117
1647949225288
lambar meta Volume low