lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

  • A Custom lambar Metal bracket Ngabogaan Precision CNC wewengkon Machining on sababaraha lokasi

    A Custom lambar Metal bracket Ngabogaan Precision CNC wewengkon Machining on sababaraha lokasi

    HY Metals nembe réngsé hiji proyék ngalibetkeunbagian logam lambar custom dijieunna tina Al5052 pikeunkurung otomotif.

    Sanggeus jadimotong laser, ngagulungjeungkeling, bracket diperlukeunmesin precisiondina opat wewengkon husus pikeun nyieun bunderan stepped.bunderan stepped ieu diperlukeun pikeun nampung nukomponén éléktronikpikeun tahap assembly salajengna.Sanaos tangtangan pikeun ngajaga kasabaran mesin saatos ngagulung, HY Metals suksés ngalaksanakeun proyék éta, mastikeun hasil anu berkualitas luhur.

  • Lambaran Metal Prototyping: High precision lambar logam kurung bracket aluminium bagian lambar logam

    Lambaran Metal Prototyping: High precision lambar logam kurung bracket aluminium bagian lambar logam

    alumuniumLambaran Metal kurung.Diwangun tina aluminium AL5052 sareng dilapis ku pilem kromat anu jelas, kurung ieu ngagambarkeun komitmen perusahaan kana precision sareng panyalindungan permukaan.Malah sanggeus sababaraha prosés kayaning motong, bending, palapis kimiawi, riveting, jsb, bracket masih gembleng.HY Metals nengetan taliti kana unggal léngkah tina prosés produksi pikeun mastikeun yén teu aya goresan atanapi karusakan.

     

  • High precision lambar logam bagian contactors tambaga lambar logam panyambungna tambaga

    High precision lambar logam bagian contactors tambaga lambar logam panyambungna tambaga

    Ngaran Bagian High precision lambar logam bagian contactors tambaga lambar logam panyambungna tambaga
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 150 * 45 * 25mm, numutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan Tambaga, kuningan, beryllium tambaga, perunggu, alloy tambaga
    Surface rengse Sandblast, anodizing hideung
    Aplikasi Prototipe lambar logam, éléktronika
    Prosés Laser motong-Bending-las-sandblasting-anodizing
  • jasa Manufaktur custom pikeun Lambaran Metal Prototype bagian aluminium bagian mobil

    jasa Manufaktur custom pikeun Lambaran Metal Prototype bagian aluminium bagian mobil

    Ngaran Bagian Precision tinggi lambar logam prototipe bagian aluminium
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 275 * 217 * 10mm, nurutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan Aluminium, AL5052, alloy
    Surface rengse Jelas anodizing
    Aplikasi Prototipe lambar logam, suku cadang mobil
    Prosés Laser motong-ngabentuk-motong -Bending -Anodizing
  • Kurung logam lambar baja galvanis khusus pikeun Kotak Listrik

    Kurung logam lambar baja galvanis khusus pikeun Kotak Listrik

    Ngaran Bagian Kurung logam lambar baja galvanis khusus pikeun Kotak Listrik
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 420 * 100 * 80mm, ketebalan 1.5mm, nurutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan baja Galvanized, SGCC, SECC
    Surface rengse Galvanis
    Aplikasi Kurung pikeun kotak listrik
    Prosés Laser motong-ngabentuk-Bending -Riveting
  • Custom lambar logam las sarta assembly

    Custom lambar logam las sarta assembly

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.Majelis lambar logam nyaéta prosés saatos motong sareng bending, sakapeung saatos prosés palapis.Urang biasana ngumpul bagian ku riveting, las, mencét pas jeung ngetok pikeun screw aranjeunna babarengan.Ngetok sareng Riveting Threads maénkeun peran anu penting dina rakitan.Aya 3 metodeu utama pikeun kéngingkeun benang: ngetok, riveting, pasang gulungan.1. Ngetok benang Ngetok mangrupikeun prosés ...
  • -kualitas luhur lambar logam dilas komponén Adat aluminium las assembly

    -kualitas luhur lambar logam dilas komponén Adat aluminium las assembly

    Ngaran Bagian -kualitas luhur lambar logam dilas komponén Adat aluminium las assembly
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 80 * 40 * 80mm, numutkeun gambar desain
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan Tabung aluminium sareng lambaran logam aluminium
    Surface rengse Kromat jelas, pilem kimia
    Aplikasi Prototipe lambar logam, kurung
    Prosés Laser motong-bending-ngabentuk bak- las-kromat
  • Precision Lambaran logam bending jeung prosés ngabentuk

    Precision Lambaran logam bending jeung prosés ngabentuk

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.Bending atanapi Ngabentuk Lambaran logam bending nyaéta prosés pangpentingna dina fabrikasi lambar logam.Ieu mangrupikeun prosés ngarobih sudut material janten v ngawangun atanapi U ngawangun, atanapi sudut atanapi bentuk anu sanés.Prosés bending ngajadikeun bagian datar janten bagian kabentuk kalawan sudut, radius, flanges.Biasana lambaran logam bending ngawengku 2 métode: Bending ku Stamping Tooling na Bending ku ben ...
  • OEM bagian lambar logam kalawan palapis na silkscreen

    OEM bagian lambar logam kalawan palapis na silkscreen

    Katerangan Ngaran Bagian Dilapis sareng diayak sutra bagian logam lambar OEM Standar atanapi Disesuaikeun Bagéan lembar logam anu disaluyukeun sareng bagian mesin CNC Ukuran Numutkeun kana gambar Toleransi Numutkeun sarat anjeun, dina paménta Bahan Aluminium, baja, stainless steel, kuningan, tambaga Permukaan rengse Lapisan bubuk. , plating, anodizing, silkscreen Aplikasi Pikeun rupa-rupa industri Prosés CNC machining, fabrikasi lambar logam, palapis, silkscreen Coated na sutra-diayak O ...
  • Lambaran logam prototipe kalawan turnaround pondok

    Lambaran logam prototipe kalawan turnaround pondok

    Naon Lambaran Metal Prototipe?Prosés Prototyping Sheet Metal mangrupikeun prosés gancang anu ngahasilkeun bagian-bagian lambar logam anu sederhana atanapi kompleks tanpa alat stamping pikeun ngahémat biaya sareng waktos pikeun prototipe sareng proyék produksi volume rendah.Ti panyambungna USB, mun kasus komputer, mun stasiun spasi manned, urang bisa ningali bagian lambar logam madhab dina kahirupan sapopoe urang, produksi industri jeung widang aplikasi téhnologis.Dina tahap desain sareng pamekaran, sateuacan produksi masal nganggo alat formal ...
  • Ngaropea L ngawangun lambar bracket logam jeung powder coating finish

    Ngaropea L ngawangun lambar bracket logam jeung powder coating finish

    Ngaran Bagian Ngaropea L ngawangun lambar logam bracket jeung bubuk palapis finish Standar atawa ngaropéa Ukuran Disesuaikeun 120*120*75mm Toleransi +/- 0.2mm Bahan Baja hampang Permukaan rengse Bubuk coated satin héjo Aplikasi robotic Prosés Lambaran fabrikasi logam, motong laser, bending logam , riveting Wilujeng sumping di HY Metals, solusi hiji eureun pikeun sakabéh kaperluan fabrikasi lambar logam Anjeun.Tim kami reueus ngenalkeun salah sahiji kurung lambar logam adat L ngawangun ti c ...
  • bagian logam ngaropéa nu merlukeun euweuh palapis di wewengkon dieusian

    bagian logam ngaropéa nu merlukeun euweuh palapis di wewengkon dieusian

    Katerangan Ngaran Bagian Bagian logam custom kalawan palapis Standar atawa ngaropéa bagian lambar logam ngaropéa tur bagian machined CNC Ukuran Numutkeun gambar Tolerance Numutkeun sarat anjeun, on demand Bahan Aluminium, baja, stainless steel, kuningan, tambaga Surface rengse Palapis bubuk, plating, anodizing Aplikasi Pikeun rupa-rupa industri Prosés CNC machining, lambaran logam fabrikasi Kumaha nungkulan Taya syarat palapis di lokasi dieusian pikeun logam ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2