lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Karya Logam & Plastik Adat lianna

Urang ogé bisa nyadiakeun karya logam custom kayaning Tonjolan aluminium sarta paeh-casting.Tim insinyur sareng desainer anu berpengalaman kami tiasa ngabantosan ngadamel bagian khusus kalayan bentuk sareng ukuran anu rumit.Kami tiasa ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu dipikahoyong dina hal syarat éstétis sareng fungsional.Kami nganggo téknologi sareng bahan canggih pikeun mastikeun kualitas bagian sareng produk anu paling luhur.

Kami nawiskeun harga anu kompetitif sareng waktos turnaround gancang.Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas proyék karya logam khusus anjeun.

Aluminium Extrusion

Karya Metal Adat séjén

Wangunan sareng ngahias profil aluminium standar umum pisan di pasar lokal urang.

HY Metals henteu aya dina daérah profil standar ieu.

Kami khusus dina ékstrusi aluminium khusus atanapi profil aluminium anu biasa dianggo dina produksi kami pikeun ngabantosan prosés machining CNC langkung mirah.

Pikeun sababaraha bentuk husus tina radiator atawa sababaraha tabung aluminium ngaropéa ogé bisa extruded lajeng machined kana gambar.

Salami éta bagian anu sarua pikeun sababaraha volume low atawa produksi massal aluminium bagian machined, urang tiasa ngadamel aranjeunna ku Tonjolan lajeng prosés machining CNC pikeun ngahemat waktu jeung ongkos machining.

Tonjolan khusus peryogi alat ékstrusi heula.Perkakas biasana henteu mahal pisan dibandingkeun sareng cetakan tuang atanapi suntikan.

Karya Logam Adat lianna (2)

Picture2: Sababaraha bagian ékstrusi aluminium custom ku HY Metals

Contona, panungtungan 3 bagian tube dina gambar ieu extruded tube husus panjang munggaran lajeng mesin liang sarta motong off nurutkeun gambar.Kami ngadamel alat ékstrusi pikeun bagian ieu kusabab teu aya ukuran sareng bentuk tabung sapertos di pasar.

Extrusion + CNC machining mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun bagian ieu.

Maot Casting

Karya Metal Adat séjén

Paeh casting nyaéta prosés casting logam, nu dicirikeun ku pamakéan rongga kapang pikeun nerapkeun tekanan tinggi dina logam molten.Paéh pikeun tuang atanapi disebut Mold of casting biasana didamel tina paduan anu langkung kuat.

Metal Die casting téh sarupa jeung suntik molding.Kalolobaan bahan casting paeh bébas beusi, kayaning Séng, Tambaga, Aluminium, Magnésium, Timah, Tin, sarta alloy kalungguhan-tin.

Gambar 3: Bagian casting maot.

Prosés die-casting umumna dipaké pikeun produksi masal pikeun QTY badag kalayan ukuran leutik sarta sedeng kusabab biaya kapang tinggi.Dibandingkeun sareng prosés tuang anu sanés, tuang tuang gaduh permukaan anu langkung datar sareng konsistensi diménsi anu langkung luhur.

Dina karya logam precision kami, urang biasana nyieun bagian paeh-casting lajeng CNC machined mun meunang bagian rengse.

Kawat Ngabentuk jeung Spring

Kawat ngabentuk sareng cinyusu ogé mangrupikeun prosés anu umum pikeun seueur proyék industri.

Urang tiasa ngadamel sagala jinis kawat ngabentuk kaasup baja, stainless steel, tambaga.

Picture4: Kawat ngawangun bagian jeung cinyusu ku HY Metals

Karya Metal Adat séjén

Ngabuburit

Spinning nyaeta nempatkeun piring datar atawa bahan kerung dina spindle sumbu mesin spinning pikeun ngabentuk cylindrical, conical, formasi parabolic atawa bagian kurva lianna.Puteran bagian tina wangun rada kompleks ogé bisa diolah ku spinning.

Karya Logam Adat lianna (5)
Karya Logam Adat lianna (6)

Picture5: Sababaraha produk Spinning ku HY Metals

Kusabab tina kasabaran kasar, prosés Spinning ieu kirang dipaké dina produksi urang.

Kadang-kadang konsumén urang di jati atawa lampu urutan lampu industri nyertakeun ti kami.Urang biasana nyieun panutup ku spinning.

Karya Logam Adat lianna (7)
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami