lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

Precision Lambaran logam bending jeung prosés ngabentuk

pedaran pondok:


  • Pabrikan khusus:
  • Rincian produk

    Tag produk

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.Bending atanapi Ngabentuk

    Prosés Fabrikasi Lambaran Logam (1)

    Bending lambar logam nyaéta prosés pangpentingna dina fabrikasi lambaran logam.Ieu mangrupikeun prosés ngarobih sudut material janten v ngawangun atanapi U ngawangun, atanapi sudut atanapi bentuk anu sanés.

    Prosés bending ngajadikeun bagian datar janten bagian kabentuk kalawan sudut, radius, flanges.

    Biasana lambar logam bending ngawengku 2 métode: Bending ku Stamping Tooling na Bending ku mesin bending.

    Bending ku Stamping Tooling

    Stamping bending téh cocog pikeun bagian kalawan struktur kompléks tapi ukuranana leutik kawas 300mm * 300mm, sarta kalawan bets urutan kuantitas badag kawas 5000 susunan atawa leuwih.Kusabab ukuran anu langkung ageung, langkung luhur biaya alat stamping.

    HY Metals gaduh tim insinyur anu kuat anu nyayogikeun dukungan anu hadé pikeun desain perkakas sareng mesin.Kami bakal masihan solusi anu pangsaéna pikeun bagian bending lambar logam anjeun.

    Bending ku mesin bending

    HY Metals khusus dina fabrikasi lambar logam precision, mesin bending CNC mangrupikeun alat bending utama urang.

    Prinsip dasar bending logam nyaéta ngagunakeun alat bending (luhureun jeung handap) pikeun ngabentuk sudut jeung radius.

    Dibandingkeun sareng stamping bending, mesin bending langkung gampang sareng gampang dipasang, sareng cocog pikeun prototipe sareng produksi volume rendah.

    Prosés Fabrikasi Lambaran Logam (2)
    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal (3)

    Mesin Bending merlukeun operator kalawan yayasan téknis kuat sarta pangalaman profésional nungkulan rupa syarat bending tricky, contona, bending bunderan.

    Pikeun sababaraha bagian bunderan precision, urang teu bisa nyieun eta ku rolling.Urang kudu ngabengkokkeun aranjeunna saeutik-saeutik pikeun meunangkeun bunderan pikeun mastikeun kurva busur akurat.

    Di handap ieu gambar mangrupa salah sahiji bagian paling has lambar logam bending dijieun ku logam HY.

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal

    The bends teu ngan kudu mastikeun tilu bunderan ditutup, tapi ogé kudu mastikeun yén nalika ngalipet final geus réngsé, sadaya liang concentric sarta simetris tumpang tindih.

    Ieu pakasaban pisan nangtang.Operator kami namina QiuYi Lee anu damel dina lembaran logam bending langkung ti 15 taun parantos réngsé bagian ieu kalayan sampurna sareng tanpa goresan atanapi karusakan dina waktos anu sami.

    HY Metals gaduh 4 pabrik lembaran logam dugi ka Sep.2022.

    Simkuring gaduh 25 susunan mesin bending.Sareng aya 28 operator teknisi sapertos Lee damel di dieu.

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal (5)
    Prosés Fabrikasi Lambaran Logam (6)
    Prosés Fabrikasi Lambaran Logam (7)

    Aya paribasa di konsumén logam lambar: Teu aya kasus tangguh dina HY Metals, upami aya, masihan aranjeunna 1 dinten deui.

    Janten kirimkeun pesenan bagian-bagian logam lambar anjeun ka HY Metals, kami moal ngantep anjeun turun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami