lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Lambaran Metal Prototipe

Naon Lambaran Metal Prototipe?

Prototipe lembaran logam nyaéta wangun prototipe dimana komponén lambaran logam dijieun pikeun nguji desain jeung wangun hiji produk.Ieu biasana dipigawé ku bending, motong, sarta ngabentuk lambaran logam kana bentuk nu dipikahoyong.Desain dibantuan komputer (CAD) mindeng dipaké pikeun ngarancang prototipe lambar logam, sarta percetakan 3D bisa dipaké pikeun nyieun prototipe sabenerna.Prosés ieu dianggo pikeun rupa-rupa industri, kalebet otomotif, aerospace, médis, sareng produk konsumen.

abud (1)
abud (2)

Dina tahap desain sareng pamekaran, saméméh produksi masal jeung tooling formal, prototyping lambar logam bakal diperlukeun.

Tprosés Lambaran Metal Prototyping

Sprosés prototyping logam heetdumasar kana motong laser, bending, las, sarta kadangkala kalayan bantuan tooling gancang dijieun tina logam, plastik, malah kai, pikeun ngabentuk wangun struktural husus atawa surfaces melengkung.

abud (3)abud (4)

Kumaha carana ngadamel Rapid Prototyping Tooling pikeun Bagian Lembaran Logam?

The ductilitytina logam ngamungkinkeun pikeun ngabentuk hulls gilig atawa tulang rusuk dina bagian lambar logam nu nyieun struktur leuwih kuat sarta stabil.Hulls jeung tulang rusuk nu loba dipaké saperti dina suku cadang mobil bisa gampang dibentuk ku stamping tooling formal tapi rada hese lamun euweuh tooling formal.

Tapi Palangganbiasana peryogi sababaraha tés sareng parobihan desain sateuacan alat produksi masal.

Janten teknisi kami ngembangkeun sababaraha solusi anu saé pikeun ngadamel perkakas gancang tina logam, plastik sareng kai.Hal ieu ngamungkinkeun pikeun nyieun sababaraha patempatan logam kompléks kualitas jeung waktu panggancangna jeung ongkos panghandapna.

abud (5)abud (6)

Tanjeunna Rapid Prototype Toolingdisebut oge Short Run Tooling, nu bisa dijieun ku kontur machining tina logam, plastik atawa kai .Sok sanajan ngan saukur dijieun tina sababaraha pelat logam cutted.

teknisi urangngarancang alat anu sederhana sareng motong ku laser, teras las babarengan sareng ngagosok sababaraha daérah pikeun kéngingkeun ujung anu mulus, chamfers atanapi permukaan pikeun ngadamel bentuk struktur lembaran logam anu mulus.

Ieu gancang pisanti stamping tooling, Anjeun malah bisa ngaharepkeun bagian logam lambar kompléks ngan dina 2-3 poé.

Lambaran MetalPrototyping prosés gumantung pisan kana pangalaman sareng tingkat téknis teknisi.Éta pisan sababna naha anjeun bisa nempo yén toko lambar logam teu saloba toko mesin CNC di Cina, kudu kaayaan anu sarua di nagara sejen.

Gwartosnyaeta HY Metals sorangan 4 pabrik lambar logam profésional kalayan 12 taun pangalaman.Kami ngagaduhan 120 karyawan anu dilatih sareng terampil, kalolobaanana parantos aya dina industri lambaran logam salami 5-15 taun.Utamana para insinyur sareng para master ngolah, aranjeunna gaduh pangalaman praktis anu beunghar pisan, sareng saé pisan dina kaayaan kasus anu rumit sareng tangguh.

Kaunggulan HY Metals dina prototipe Sheet Metal?

1. Pamilik HY Metals Sammy kalayan latar tukang téknis sareng rékayasa logam

2. Milik 4 pabrik Lembaran Logam Profesional, Berpengalaman, sareng Pinuh dilengkepan, Nanganan sadaya prosés di bumi kalayan kalenturan maksimal sareng kamampuan silih

3. rojongan kuat ti tim insinyur sarta tim technicians

4. harga pisan kalapa, urang malah nyieun prototipe tooling haratis

5. pangiriman gancang pisan, 2-3 poé mungkin

6. Spésialisasi dina nanganan prototipe sareng proyék-proyék low-volume pikeun langkung ti 12 taun

7. Sadia pikeun bagian kacida kompléks

8. Kalawan sumberdaya ranté industri lambar logam euyeub, kaasup bahan baku, hardware jeung perlakuan finish

9. ISO 9001:2015 sertipikat

10. Kapal bagian ku DHL, FedEx, UPS ka sakuliah dunya.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami