lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Bahan & rengse

Bagian lambar logam jeung bagian mesin CNC ilaharna dijieun tina rupa-rupa bahan jeung rengse, kaasup stainless steel, aluminium, kuningan, tambaga, perunggu, titanium, sarta sagala rupa alloy.Selesai anu paling umum pikeun bagian lambar logam kalebet palapis bubuk, anodizing, plating, galvanizing, sareng lukisan.Bagian mesin CNC ogé tiasa réngsé dina sababaraha cara, sapertos polishing, sandblasting, sareng buffing.Gumantung kana aplikasi, perlakuan tambahan sarta coatings bisa dipaké pikeun ningkatkeun kinerja sarta penampilan bagian.

HY logam nyaéta supplier pangalusna anjeun bagian lambar logam custom jeung bagian machining kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman jeung ISO9001: 2015 cert.Urang sorangan 6 pabrik pinuh dilengkepan kaasup 4 toko lambar logam jeung 2 warung machining CNC.

Kami nyayogikeun prototyping logam sareng palastik profésional sareng solusi manufaktur.

HY Metals mangrupikeun perusahaan anu dikelompokeun anu nyayogikeun jasa sapinuhna tina bahan baku dugi ka produk akhir.

Urang tiasa ngadamel sagala jinis bahan kaasup Karbon Steel, stainless steel, Alat baja, Kuningan, Aluminium, sarta sagala jinis plastik machinable.

Bahan jeung Finish pikeun Bagian Lambaran Metal

Pikeun klasifikasi kasar, bahan lambaran logam utamana kaasupCarbon Steel,Beusi sténless,Aluminium AlloyjeungAlloy tambaga4 kategori utama.

Jeung lambar logam rengse utamana ngawengkuNyikat,Ngagosok,Electroplating,Palapis bubuk,NgalukisjeungAnodizing.

Baja karbonmangrupa salah sahiji bahan nu paling ilahar dipake dina fabrikasi lambar logam.Éta langkung kuat tibatan Aluminium sareng langkung mirah tibatan stainless steel.

Tapi baja écés gampang karat.Lajeng finish palapis bakal diperlukeun pikeun bagian baja.

ngeunaan (2)

Lambaran Metal Bagian tina baja karbon jeung Séng plating

Séng plating, nikel plating na Chrome plating ilahar dipaké dina lambar baja bagian logam pikeun tujuan anti korosi.Kadang plating ogé maénkeun peran hiasan.

Stainless steel kalawan 2B finish, ngan tetep bahan baku finish.

Kadang-kadang pikeun meunangkeun permukaan kosmetik, urang bakal ngalakukeun brushing finish on stainless steel lambar logam bagian.

ngeunaan (5)

Lambaran Metal Bagian tina baja karbon jeung Bubuk coated Konéng

ngeunaan (3)

Lapisan bubuk mangrupikeun jinis palapis résin epoksi, ketebalanna sok antara 0.2-0.6mm, anu langkung kandel tibatan lapisan plating.

Powder Coat finish cocog pikeun sababaraha bagian luar lambar logam anu henteu sénsitip kana kasabaran sareng hoyong kéngingkeun warna anu disesuaikan.

Sstainless steelgaduh kamampuan résistansi karat anu langkung saé, seueur dianggo dina alat-alat automation, alat médis, wares dapur sareng seueur jinis kurung luar, cangkang.

Beusi sténlessbagian biasana teu perlu finish wae, ngan tetep bahan baku kalawan finish 2B atawa finish Brushed.

Stainless steel kalawan épék finish brushed béda

ngeunaan (4)

Aalloy luminumloba dipaké dina aerospace jeung cangkang sababaraha parabot pikeun ngurangan beurat tur meunangkeun panyalindungan karat alus.

Dina waktos anu sami, alloy aluminium ogé gaduh kamampuan ngawarnaan anu saé nalika anodisasi.

Anjeun tiasa kéngingkeun warna anu saé anu anjeun pikahoyong dina bagian logam lambar aluminium anjeun.

ngeunaan (6)
ngeunaan (7)

Cbagian logam lambar ustom kalawan finish béda

meja 1. Bahan umum jeung finish pikeun bagian lambar logam

Sandblasting na anodizing rengse dina tabung extruded aluminium.

Sandblast finish bisa nutupan defects bahan atawa tanda tooling bagian machined.Anodizing tiasa nampi kamampuan anti korosi sareng waktos anu sami nampi warna idéal pikeun bagian aluminium.

Janten sandblasting + anodizing mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ampir sadaya bagian aluminium kosmetik.

Matérial

Thickness

Bérés
baja digulung tiis SPCC

SGCC

SECC

SPTE

Timah plated baja

0,5-3,0 mm

Palapis bubuk

(Warna khusus sayogi)

Lukisan baseuh

(Warna khusus sayogi)

Silkscreen

Séng plating

(Jelas, Biru, Konéng)

Nikel plating

Plating Chrome

E-palapis, QPQ

Panas digulung baja SPHC

3.0-6.5mm

Oaya baja hampang Q235

0,5-12 mm

Sstainless steel SS304, SS301, SS316

0,2-8 mm

2B bahan baku rengse,

Bahan baku digosok

Sikat, ngagosok

Éléktro-ngagosok

Pasif

Sbaja pring

Suit pikeun klip spring

SS301-H, 1/2H, 1/4H, 3/4H

 

Euweuh
  Mn65

 

 

perlakuan panas
Aluminium AL5052-H32,

AL5052-H0

AL5052-H36

AL6061

AL7075

0,5-6,5 mm

Hapus pilem kimia

Anodizing, Anodizing teuas

(Warna khusus sayogi)

Palapis bubuk

(Warna khusus sayogi)

Lukisan baseuh

(Warna khusus sayogi)

Silkscreen

Sandblasting

Sandblast + Anodize

Electroless nikel plating

Sikat, Polandia

 
Brass Loba dipaké dina

komponén éléktronik,

bagian sambungan conductive

0,2-6,0 mm

Timah plating

Nikel plating

Lapisan emas

Bahan baku rengse

Coper
Beryllium Tambaga

Fosfor tambaga

alloy pérak nikel shields éléktronik

0,2-2,0 mm

Bahan atah

 

Bahan jeung finish pikeun bagian CNC Machined

Bahan anu biasa dianggo pikeun bagian machining CNC kalebet Steel, Stainless steel, Aluminium, Kuningan, sareng sagala jinis bahan plastik anu tiasa didamel.

bagian CNC biasana diperlukeun hiji kasabaran ketat, jadi lapisan palapis teu diwenangkeun teuing kandel.

Electroplating pikeun bagian baja jeung tambaga, anodizing pikeun bagian aluminium anu finish pang populerna.

Bahan & Selesai

Custom CNC bagian machined kalawan rengse béda

ngeunaan (9)

Sandblasting na anodizing rengse dina tabung extruded aluminium.

ngeunaan (10)

Sandblasting na anodizing rengse dina tabung extruded aluminium.

Sandblast finish bisa nutupan defects bahan atawa tanda tooling bagian machined.Anodizing tiasa nampi kamampuan anti korosi sareng waktos anu sami nampi warna idéal pikeun bagian aluminium.

Janten sandblasting + anodizing mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ampir sadaya bagian aluminium kosmetik.

bagian tambaga jeung nikel plating finish

Pikeun bagian alloy tambaga, perlakuan permukaan paling ilahar dipake nyaeta plating tin jeung plating nikel.

meja 2. Bahan umum jeung finish pikeun bagian machining CNC

Pelastis jeung Finish Malloy eta   Finis
ABS

Aalloy luminum

Al6061-T6, AL6061-T651 Deburr, Polandia, Sikat
Nylon AL6063-T6, AL6063-T651 Anodize, Hard anodize
PC AL7075 Sandblast
POM(Delrin) AL1060, AL1100 plat nikel electroless
Asétal AL6082 Film kimia kromat/krom
PEEK Sstainless steel SUS303,SUS304,SUS304L Pasif
PPSU(Radel® R-5000) SUS316,SUS316L Salaku machined
PSU 17-7 PH, 18-8 PH Salaku machined
PS Tbaja ool A2, # 45, steel tooling séjén perlakuan panas
PEI(Ultem2300) Mild baja Stbelut12L14 Nikel/chrome plating
HDPE Brass Salaku machined
PTFE(Teflon) Coper C36000 Nikel / Emas / Timah plating
PMMA(Aceurik) Zinc alloy Salaku machined
PVC titanium 6Al-4V Salaku machined
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami