lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

Titik Téknis

Titik Téknis

  • CNC Machining Pakakas Pakakas Napigasi: Ngajaga Bagian akurasi dina machining precision

    CNC Machining Pakakas Pakakas Napigasi: Ngajaga Bagian akurasi dina machining precision

    Dina widang manufaktur custom, utamana dina precision lambar logam jeung CNC machining, dampak maké alat on akurasi bagian mangrupakeun tinimbangan konci anu langsung mangaruhan kualitas produk ahir.Di HY Metals, kami komitmen pikeun taat kana manajemén kualitas pangluhurna sareng pra ...
    Maca deui
  • Naha milih ngalakukeun prototyping lambar logam di Cina?

    Naha milih ngalakukeun prototyping lambar logam di Cina?

    Konsumén mindeng milih nedunan prototyping lambar logam di Cina pikeun sababaraha alesan: 1.Cost-Eféktivitas Dibandingkeun jeung Kulon, Cina umumna dianggap ongkos-éféktif dina ngaropéa prototipe lambar logam pikeun alesan di handap ieu: Biaya Buruh: waragad kuli Cina sacara umum. l...
    Maca deui
  • Diajar ngeunaan Knurling pikeun bagian péngkolan CNC

    Diajar ngeunaan Knurling pikeun bagian péngkolan CNC

    Naon Knurling?Knurling mangrupikeun prosés konci pikeun precision péngkolan bagian, nyayogikeun permukaan tékstur anu ningkatkeun cengkraman sareng penampilan.Ieu ngawengku nyieun pola lempeng, sudut atawa garis ngawangun inten dina beungeut workpiece a, biasana ngagunakeun lathe atanapi knurling alat.Prosésna ...
    Maca deui
  • Laser Nyirian Mesin Versatility dina Produksi Manufaktur Adat

    Laser Nyirian Mesin Versatility dina Produksi Manufaktur Adat

    Nyirian laser nawiskeun sababaraha kaunggulan tibatan metode nyirian tradisional sapertos percetakan layar, stamping, sareng panyiri.Ieu sababaraha kaunggulan utama laser nyirian: 1. Precision jeung Versatility: Laser nyirian nawarkeun akurasi unparalleled sarta bisa ngukir desain kompléks, logos jeung ...
    Maca deui
  • Welding Metal Sheet: Kumaha HY Metals ngaleutikan distorsi las

    Welding Metal Sheet: Kumaha HY Metals ngaleutikan distorsi las

    1.The pentingna las dina fabrikasi lambar logam Prosés las pohara penting dina manufaktur lambar logam sakumaha eta muterkeun hiji peran konci dina gabung bagian logam pikeun nyieun struktur kompléks jeung produk.Ieu sababaraha titik anu nyorot pentingna prosés las dina lambaran logam ...
    Maca deui
  • Ngaleutikan pisibilitas titik gantung pikeun anodizing aluminium

    Ngaleutikan pisibilitas titik gantung pikeun anodizing aluminium

    Bagian aluminium anodizing mangrupikeun perlakuan permukaan umum anu ningkatkeun résistansi korosi, daya tahan, sareng éstétika.Dina lambaran logam urang jeung prakték produksi machining CNC, aya kavling bagian aluminium kudu anodized, duanana bagian aluminium lambar logam jeung aluminium CNC machined p ...
    Maca deui
  • Ngaronjatna paménta komponén tambaga lambar logam pikeun mobil listrik

    Ngaronjatna paménta komponén tambaga lambar logam pikeun mobil listrik

    Ngaronjatna tungtutan pikeun komponén tambaga lambar ku mobil listrik Kusabab sababaraha faktor konci anu aya hubunganana sareng sistem listrik sareng syarat operasi, kendaraan listrik tanaga énggal peryogi langkung seueur bagian tambaga atanapi kuningan salami prosés manufaktur tibatan kendaraan suluh tradisional.Trans...
    Maca deui
  • Palapis bubuk finish pikeun bagian lambar logam

    Palapis bubuk finish pikeun bagian lambar logam

    1. Naha milih bubuk palapis finish pikeun bagian lambar logam Palapis bubuk mangrupakeun téhnik pagawean populér pikeun bagian lambar logam alatan loba kaunggulan na.Ieu ngawengku nerapkeun bubuk garing kana beungeut bagian logam lajeng curing eta dina panas pikeun ngabentuk palapis pelindung awét.Di dieu ar...
    Maca deui
  • Di dieu aya sababaraha fitur husus anu nangtang pikeun precision lambar logam fabrikasi

    Di dieu aya sababaraha fitur husus anu nangtang pikeun precision lambar logam fabrikasi

    Aya sababaraha struktur atawa fitur husus anu hésé dijieun pikeun bagian prototipe lambar logam: 1. Lance (刺破) Dina fabrikasi lambaran logam, lance mangrupa fungsi nu nyieun leutik, motong sempit atawa slits dina lambaran logam.cutout ieu sacara saksama dirancang pikeun ngidinan logam t ...
    Maca deui
  • Tilu métode pikeun nyieun threads dina bagian lambar logam: Ngetok, Extruded Ngetok jeung Riveting kacang

    Tilu métode pikeun nyieun threads dina bagian lambar logam: Ngetok, Extruded Ngetok jeung Riveting kacang

    Aya sababaraha cara pikeun nyieun threads dina bagian lambar logam.Di dieu aya tilu métode umum: 1. Kacang Rivet: Metoda ieu ngalibatkeun pamakéan rivets atawa fasteners sarupa pikeun ngamankeun nut threaded kana bagian lambar logam.Kacangan nyadiakeun sambungan threaded pikeun baud atawa screw.Metoda ieu cocog ...
    Maca deui
  • Ngartos Parobahan Warna dina Anodisasi Aluminium sareng Kontrolna

    Ngartos Parobahan Warna dina Anodisasi Aluminium sareng Kontrolna

    Anodizing aluminium mangrupikeun prosés anu seueur dianggo anu ningkatkeun sipat aluminium ku ngabentuk lapisan oksida pelindung dina pabeungeutannana.Prosésna henteu ngan ukur nyayogikeun résistansi korosi tapi ogé ngawarnaan logam.Tapi, masalah umum anu dipendakan nalika anodisasi aluminium nyaéta warna var ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina motong laser leuwih Jet Cai jeung Etching Kimia pikeun Precision Lambaran Metal Fabrikasi

    Kaunggulan tina motong laser leuwih Jet Cai jeung Etching Kimia pikeun Precision Lambaran Metal Fabrikasi

    bubuka: Precision dina fabrikasi lambar logam muterkeun hiji peran krusial dina delivering hasil kualitas luhur.Kalawan sababaraha métode motong sadia, kayaning motong laser, motong jet cai, sarta etching kimiawi, éta penting mertimbangkeun téhnik nu nyadiakeun paling kaunggulan.Dina ...
    Maca deui