Prototipe gancang
Lambaran Metal Fabrikasi
Mesin CNC

jasa kami

Ladenan ONE-STOP pikeun sagala jinis Custom Metal and Plastic Parts sareng Turnaround pondok 1-7Days.

  • Dina sistem kami, Kualitas sok anu PERTAMA.Anjeun tiasa ngaharepkeun kualitas anu langkung saé tina HY Metals tibatan supplier sanés dina kaayaan harga anu sami sareng waktos kalungguhan anu sami.

    Kualitas

    Dina sistem kami, Kualitas sok anu PERTAMA.Anjeun tiasa ngaharepkeun kualitas anu langkung saé tina HY Metals tibatan supplier sanés dina kaayaan harga anu sami sareng waktos kalungguhan anu sami.

  • Kami ngadegkeun sistem manajemen kualitas numutkeun ISO9001: 2015 sareng mastikeun yén sadaya prosés produk dikontrol sareng tiasa dilacak.

    Sertipikat

    Kami ngadegkeun sistem manajemen kualitas numutkeun ISO9001: 2015 sareng mastikeun yén sadaya prosés produk dikontrol sareng tiasa dilacak.

  • Hiji layanan eureun pikeun logam custom sarta bagian plastik kaasup prototipe jeung produksi masal.dilengkepan pinuh, pagawe dilatih jeung terampil, Kalawan leuwih 12 taun pangalaman.

    Naon urang ngalakukeun

    Hiji layanan eureun pikeun logam custom sarta bagian plastik kaasup prototipe jeung produksi masal.dilengkepan pinuh, pagawe dilatih jeung terampil, Kalawan leuwih 12 taun pangalaman.

tentang Kami
Precision Lambaran Metal Bending Jeung Prosés Ngabentuk

HY Metals mangrupikeun perusahaan Sheet Metal and Precision Machining diadegkeun dina 2010. Kami parantos ningkat sacara signifikan tina garasi alit dugi ka 5 fasilitas manufaktur pinuh, 3 pabrik lambar logam, 2 pusat mesin CNC.

 

 

nempo leuwih




Eupan Balik Palanggan

Sarta hayu urang tingali naon konsumén séjén nyebutkeun ngeunaan HY Metals

Tur Pabrik

  • 1-Pabrik Logam Lembaran 2
  • 3-Lambaran Metal pabrik Kantor
  • 4-Kantor produksi
  • 6-CNC mesin warung
  • 8-Toko CNC2
  • 10-Lambar Metal Bending1
  • 11-Lambar Metal motong laser1
  • 13-Lambar Metal Laser motong2
  • 15-Lambar Metal- Stamping aréa1
  • 16-Lambaran Metal Factory