lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

FAQs

Q1: Naon MOQ anjeun?

A1: Urang tiasa custom 1 PCS bagian prototipe, atawa rébuan bagian produksi masal.

Q2: Naon istilah pembayaran anjeun?

A2: Biasana, istilah pamayaran kami nyaéta 50% deposit sareng kasaimbangan 50% sateuacan pengiriman.Dumasar kerjasama anu saé, urang tiasa nerapkeun istilah anu langkung saé pikeun anjeun.

Q3: Kumaha waktos kalungguhan anjeun?

A: 3 Pikeun bagian umum lambar logam jeung bagian machined tanpa finish, waktu nu diperlukeun 3-5 poé gawé;

Rengse bakal nyandak deui 1-4 poé gawé;

Pikeun pesenan volume low, biasana nyandak 14-20 poé gawé;

Pikeun pesenan produksi masal, éta gumantung kana desain, QTY, sarta Tooling, biasana nyokot 30-50 poé.

Q4: Inpormasi naon anu anjeun peryogikeun pikeun cutatan?

A4: Desain gambar kalawan diménsi lengkep (2D format gambar pdf, dwg; 3D format STEP, IGS) jeung Bahan, QTY, permukaan finish.

Q5: Naon alat desain sareng parangkat lunak gambar anu anjeun anggo?

A5: Solidworks jeung AutoCAD

Q6: Kumaha gancang abdi tiasa nyangka cutatan?

A6: 2-8 jam.

Kami parantos netepkeun tim insinyur anu tanggung jawab kutipan pikeun mastikeun anjeun nampi kutipan profésional sareng tepat waktu.

Q7: Kumaha carana abdi tiasa neruskeun urutan sareng anjeun?

A7: Lamun anjeun boga kaputusan pikeun cutatan, kami bakal ngirim Anjeun pi keur mayar deposit.

Kami bakal neruskeun pesenan pikeun anjeun ngalawan slip bank.

Kami bakal mastikeun gambar anu leres sareng anjeun sateuacan ngolah sareng tetep anjeun diropéa dina status pesenan.

Kami bakal ngabagi gambar bagian sareng laporan QC nalika bagian siap.

Kami bakal mastikeun metode pengiriman sareng alamat pengiriman sareng anjeun sateuacan pengiriman, sareng ngatur sadayana ngalawan pamayaran kasaimbangan.

Urang bakal babagi nomer tracking.

Anjeun ngan perlu ngadagoan bagian sampurna anjeun anjog ka anjeun.

Q8: Naha anjeun nampi Paypal atanapi kartu kiridit kanggo mayar?

A8: Leres.Urang tiasa nampi transfer kawat bank biasa (TT), Paypal, pamayaran Alibaba, Western Union.

Q9: Naha anjeun ngalakukeun inspeksi dimensi pinuh pikeun bagian?

A9: Leres.Urang tiasa nyayogikeun laporan FAI sareng laporan OQC pikeun dimensi pinuh.

Q10: Dupi anjeun gaduh sistem kadali kualitas?

A10: Leres.Kami ISO9001: 2015 diverifikasi.

Q11: Prosés naon anu anjeun tiasa laksanakeun di bumi sareng naon anu outsource?

A11: HY Logam gaduh 4 pabrik lambar logam jeung 2 warung CNC, urang tiasa ngalakukeun sagala prosés fabrikasi logam kaasup motong, bending, riveting, las jeung rakitan, stamping, gambar jero tur NCT punching di-imah.

Urang tiasa ngalakukeun sagala prosés machining CNC kaasup panggilingan, péngkolan, grinding di-imah.

Kami ngan ukur kaluar permukaan sumber sapertos palapis bubuk, palapis, anodizing, jsb.

Q12: Naon daya saing inti anjeun?

A12: Urang nyandak unggal customer sarta unggal produk tunggal serius.kualitas, Leadtime sarta jasa salawasna hébat.

Hayu urang mimitian ku RFQ, anjeun bakal terang naon anu kuring nyarioskeun.

Rék gawé bareng jeung urang?