lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

Prosés motong logam precision kaasup motong Laser, etching Kimia jeung Cai Jet

pedaran pondok:


  • Pabrikan khusus:
  • Rincian produk

    Tag produk

    Prosés Fabrikasi Lambaran Metal: motong, Bending atawa Ngabentuk, Ngetok atanapi Riveting, las sarta Majelis.

    Bahan lambar logam biasana sababaraha pelat logam kalayan ukuran 1220 * 2440mm, atanapi gulungan logam kalayan lebar anu ditangtukeun.

    Ku kituna nurutkeun bagian logam custom béda, hambalan kahiji bakal motong bahan kana ukuran cocog atawa motong sakabeh piring nurutkeun pola datar.

    Aya 4 jinis metode motong utama pikeun bagian lambar logam:motong laser, jet cai, etching Kimia, motong stamping kalawan tooling.

    nyiksa (1)
    abus (2)

    1.1 motong laser

    Motong laser mangrupikeun metode anu seueur dianggo pikeun motong lambar logam, khususna pikeun prototipe lambar logam precision sareng produksi volume rendah, sareng pikeun sababaraha bahan lambar kandel anu henteu cocog pikeun motong stamping.

    Dina produksi biasa urang, leuwih ti 90% tina motong lambar logam dipaké kalawan motong laser.Motong laser tiasa kéngingkeun kasabaran anu langkung saé sareng ujung anu langkung mulus tibatan jet cai.Jeung motong Laser téh cocog jeung fléksibel pikeun leuwih bahan jeung ketebalan ti métode séjénna.

    HY Metals boga 7 mesin motong laser sarta bisa motong bahan kayaning Steel, Aluminium, tambaga, stainless steel kalawan rentang ketebalan tina 0.2mm-12mm.

    Sarta kami bisa nahan kasabaran motong sakumaha ± 0.1mm. (Numutkeun standar ISO2768-M atawa hadé)

    Tapi sakapeung, motong laser ogé boga sababaraha kalemahan kawas deformasi panas pikeun bahan ipis, burrs na edges seukeut pikeun tambaga kandel jeung logam lambar aluminium kandel, laun tur leuwih mahal ti motong stamping pikeun produksi masal.

    nyiksa (3)
    nyiksa (4)

    1.2 Étsa kimiawi

    Pikeun ketebalan lambaran logam thinner ti 1mm, aya pilihan sejen pikeun motong ulah deformasi panas laser.

    Etching mangrupakeun jenis jas motong tiis pikeun bagian logam ipis kalawan loba liang atawa pola kompléks atawa pola satengah etched.

    étsa kimiawi
    nyiksa (6)

    1.3 Air jet

    Jet cai, ogé katelah motong cai, nyaéta téknologi motong jet cai tekanan tinggi.Ieu mangrupikeun mesin anu ngagunakeun cai tekanan tinggi pikeun motong.Kusabab béaya rendah, operasi gampang sareng ngahasilkeun anu luhur, motong cai laun-laun janten metodeu motong utama dina motong industri, khususna pikeun motong bahan kandel.

    Jet cai henteu biasa dianggo dina fabrikasi lambar logam precision kusabab laju anu laun sareng kasabaran kasar.

    nyiksa (7)

    1.4 Stamping motong

    Stamping motong nya éta métode motong paling ilahar dipake sanggeus motong laser, hususna keur produksi masal kalawan QTY luhur 1000 PCS.

    Stamping motong mangrupa pilihan pangalusna pikeun sababaraha bagian logam leutik kalawan loba cuttings tapi jumlah urutan badag.Éta langkung akurat, langkung gancang, langkung mirah sareng ujungna langkung lancar.

    Tim HY Metals bakal salawasna masihan anjeun métode motong pangalusna cocog pikeun proyék-proyék lambar logam anjeun nurutkeun sarat anjeun digabungkeun jeung pangalaman profésional urang.

    motongan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami