lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

  • Precision Luhur sarta Kustomisasi kalawan HY Logam: Anjog Adat Lambaran Metal Automotive Parts na Busbars

    Precision Luhur sarta Kustomisasi kalawan HY Logam: Anjog Adat Lambaran Metal Automotive Parts na Busbars

    Salah sahiji produk utama anu diproduksi ku HY Metals nyaéta busbar pikeun mobil.

    Busbar mangrupikeun komponén penting anu nyayogikeun konduktivitas listrik anu efisien sareng dipercaya dina sistem listrik.

    Kalawan mesin canggih tur tanaga terampil, HY Metals nyadiakeun solusi tukang ngaput-dijieun pikeun suku cadang mobil lambar logam custom na busbars.Naha éta desain anu rumit atanapi syarat diménsi khusus, insinyur sareng teknisi perusahaan gaduh kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk khusus.

    Kalenturan ieu ngamungkinkeun para produsén mobil ngawangun produk pikeun spésifikasi anu tepat, mastikeun pas sampurna sareng kinerja optimal.

  • Karya stamping logam precision tinggi kalebet Stamping, Punching sareng Deep-Drawing

    Karya stamping logam precision tinggi kalebet Stamping, Punching sareng Deep-Drawing

    Metal stamping nyaéta prosés kalayan mesin stamping sarta Toolings pikeun produksi masal.Éta langkung presisi, langkung gancang, langkung stabil, sareng harga unit langkung mirah tibatan motong laser sareng bending ku mesin bending.Tangtosna anjeun kedah mertimbangkeun heula biaya alat.Numutkeun subdivision nu, Metal stamping dibagi kana Stamping biasa, Deep gambar na NCT punching.Picture1: Hiji sudut HY Metals stamping workshop Metal Stamping boga ciri speed tinggi na precisio ...
  • Lambaran logam bagian dijieunna tina baja Galvanized & bagian lambar logam jeung séng plating

    Lambaran logam bagian dijieunna tina baja Galvanized & bagian lambar logam jeung séng plating

    Ngaran Bagian Lambaran logam bagian dijieunna tina baja Galvanized & bagian lambar logam jeung séng plating
    Standar atanapi ngaropéa Disaluyukeun
    Ukuran 200 * 200 * 10mm
    Toleransi +/- 0,1 mm
    Bahan baja, baja Galvanized, SGCC
    Surface rengse Lapisan bubuk abu-abu muda sareng silkscreen hideung
    Aplikasi Kotak listrik panutup dipager
    Prosés Lambaran logam Stamping, gambar jero, dicap