lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

Karya logam adat anu sanés kalebet ékstrusi Aluminium sareng tuangeun

pedaran pondok:


  • Pabrikan khusus:
  • Rincian produk

    Tag produk

    HY Metals khusus dina adat sadaya jinis logam sareng bagian plastik.

    Simkuring boga lambar logam urang sorangan sarta toko machining CNC, ogé mibanda kavling sumberdaya unggulan sarta langkung mirah pikeun logam lianna sarta karya plastik kawas Tonjolan, casting paeh, spinning, kawat ngabentuk jeung suntik plastik.

    HY Metals tiasa ngadamel manajemén ranté suplai lengkep pikeun proyék logam sareng plastik khusus anjeun tina bahan dugi ka pengiriman.

    Janten upami anjeun ngagaduhan karya logam sareng plastik khusus, kirimkeun ka HY Metals, kami bakal nyayogikeun jasa anu eureun.

    Aluminium Extrusion

    Karya Metal Adat séjén

    Wangunan sareng ngahias profil aluminium standar umum pisan di pasar lokal urang.

    HY Metals henteu aya dina daérah profil standar ieu.

    Kami khusus dina ékstrusi aluminium khusus atanapi profil aluminium anu biasa dianggo dina produksi kami pikeun ngabantosan prosés machining CNC langkung mirah.

    Pikeun sababaraha bentuk husus tina radiator atawa sababaraha tabung aluminium ngaropéa ogé bisa extruded lajeng machined kana gambar.

    Salami éta bagian anu sarua pikeun sababaraha volume low atawa produksi massal aluminium bagian machined, urang tiasa ngadamel aranjeunna ku Tonjolan lajeng prosés machining CNC pikeun ngahemat waktu jeung ongkos machining.

    Tonjolan khusus peryogi alat ékstrusi heula.Perkakas biasana henteu mahal pisan dibandingkeun sareng cetakan tuang atanapi suntikan.

    Karya Logam Adat lianna (2)

    Picture2: Sababaraha bagian ékstrusi aluminium custom ku HY Metals

    Contona, panungtungan 3 bagian tube dina gambar ieu extruded tube husus panjang munggaran lajeng mesin liang sarta motong off nurutkeun gambar.Kami ngadamel alat ékstrusi pikeun bagian ieu kusabab teu aya ukuran sareng bentuk tabung sapertos di pasar.

    Extrusion + CNC machining mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun bagian ieu.

    Maot Casting

    Karya Metal Adat séjén

    Paeh casting nyaéta prosés casting logam, nu dicirikeun ku pamakéan rongga kapang pikeun nerapkeun tekanan tinggi dina logam molten.Paéh pikeun tuang atanapi disebut Mold of casting biasana didamel tina paduan anu langkung kuat.

    Metal Die casting téh sarupa jeung suntik molding.Kalolobaan bahan casting paeh bébas beusi, kayaning Séng, Tambaga, Aluminium, Magnésium, Timah, Tin, sarta alloy kalungguhan-tin.

    Gambar 3: Bagian casting maot.

    Prosés die-casting umumna dipaké pikeun produksi masal pikeun QTY badag kalayan ukuran leutik sarta sedeng kusabab biaya kapang tinggi.Dibandingkeun sareng prosés tuang anu sanés, tuang tuang gaduh permukaan anu langkung datar sareng konsistensi diménsi anu langkung luhur.

    Dina karya logam precision kami, urang biasana nyieun bagian paeh-casting lajeng CNC machined mun meunang bagian rengse.

    Kawat Ngabentuk jeung Spring

    Kawat ngabentuk sareng cinyusu ogé mangrupikeun prosés anu umum pikeun seueur proyék industri.

    Urang tiasa ngadamel sagala jinis kawat ngabentuk kaasup baja, stainless steel, tambaga.

    Picture4: Kawat ngawangun bagian jeung cinyusu ku HY Metals

    Karya Metal Adat séjén

    Ngabuburit

    Spinning nyaeta nempatkeun piring datar atawa bahan kerung dina spindle sumbu mesin spinning pikeun ngabentuk cylindrical, conical, formasi parabolic atawa bagian kurva lianna.Puteran bagian tina wangun rada kompleks ogé bisa diolah ku spinning.

    Karya Logam Adat lianna (5)
    Karya Logam Adat lianna (6)

    Picture5: Sababaraha produk Spinning ku HY Metals

    Kusabab tina kasabaran kasar, prosés Spinning ieu kirang dipaké dina produksi urang.

    Kadang-kadang konsumén urang di jati atawa lampu urutan lampu industri nyertakeun ti kami.Urang biasana nyieun panutup ku spinning.

    Karya Logam Adat lianna (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami