lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

warta

  • CNC Machining Pakakas Pakakas Napigasi: Ngajaga Bagian akurasi dina machining precision

    CNC Machining Pakakas Pakakas Napigasi: Ngajaga Bagian akurasi dina machining precision

    Dina widang manufaktur custom, utamana dina precision lambar logam jeung CNC machining, dampak maké alat on akurasi bagian mangrupakeun tinimbangan konci anu langsung mangaruhan kualitas produk ahir.Di HY Metals, kami komitmen pikeun taat kana manajemén kualitas pangluhurna sareng pra ...
    Maca deui
  • A produsén komponén logam kualitas-assured: A katingal ngadeukeutan dina HY Metals 'ISO9001 lalampahan

    A produsén komponén logam kualitas-assured: A katingal ngadeukeutan dina HY Metals 'ISO9001 lalampahan

    Dina dunya manufaktur custom kacida kompetitif, manajemén kualitas muterkeun hiji peran konci dina mastikeun kapuasan customer, efisiensi operasional jeung kasuksésan bisnis sakabéh.Di HY Metals, komitmen kami pikeun manajemén kualitas dicerminkeun dina sertifikasi ISO9001: 2015 kami, anu mangrupikeun testam ...
    Maca deui
  • Naha milih ngalakukeun prototyping lambar logam di Cina?

    Naha milih ngalakukeun prototyping lambar logam di Cina?

    Konsumén mindeng milih nedunan prototyping lambar logam di Cina pikeun sababaraha alesan: 1.Cost-Eféktivitas Dibandingkeun jeung Kulon, Cina umumna dianggap ongkos-éféktif dina ngaropéa prototipe lambar logam pikeun alesan di handap ieu: Biaya Buruh: waragad kuli Cina sacara umum. l...
    Maca deui
  • Diajar ngeunaan Knurling pikeun bagian péngkolan CNC

    Diajar ngeunaan Knurling pikeun bagian péngkolan CNC

    Naon Knurling?Knurling mangrupikeun prosés konci pikeun precision péngkolan bagian, nyayogikeun permukaan tékstur anu ningkatkeun cengkraman sareng penampilan.Ieu ngawengku nyieun pola lempeng, sudut atawa garis ngawangun inten dina beungeut workpiece a, biasana ngagunakeun lathe atanapi knurling alat.Prosésna ...
    Maca deui
  • Laser Nyirian Mesin Versatility dina Produksi Manufaktur Adat

    Laser Nyirian Mesin Versatility dina Produksi Manufaktur Adat

    Nyirian laser nawiskeun sababaraha kaunggulan tibatan metode nyirian tradisional sapertos percetakan layar, stamping, sareng panyiri.Ieu sababaraha kaunggulan utama laser nyirian: 1. Precision jeung Versatility: Laser nyirian nawarkeun akurasi unparalleled sarta bisa ngukir desain kompléks, logos jeung ...
    Maca deui
  • Welding Metal Sheet: Kumaha HY Metals ngaleutikan distorsi las

    Welding Metal Sheet: Kumaha HY Metals ngaleutikan distorsi las

    1.The pentingna las dina fabrikasi lambar logam Prosés las pohara penting dina manufaktur lambar logam sakumaha eta muterkeun hiji peran konci dina gabung bagian logam pikeun nyieun struktur kompléks jeung produk.Ieu sababaraha titik anu nyorot pentingna prosés las dina lambaran logam ...
    Maca deui
  • Ngaleutikan pisibilitas titik gantung pikeun anodizing aluminium

    Ngaleutikan pisibilitas titik gantung pikeun anodizing aluminium

    Bagian aluminium anodizing mangrupikeun perlakuan permukaan umum anu ningkatkeun résistansi korosi, daya tahan, sareng éstétika.Dina lambaran logam urang jeung prakték produksi machining CNC, aya kavling bagian aluminium kudu anodized, duanana bagian aluminium lambar logam jeung aluminium CNC machined p ...
    Maca deui
  • Ngaronjatna paménta komponén tambaga lambar logam pikeun mobil listrik

    Ngaronjatna paménta komponén tambaga lambar logam pikeun mobil listrik

    Ngaronjatna tungtutan pikeun komponén tambaga lambar ku mobil listrik Kusabab sababaraha faktor konci anu aya hubunganana sareng sistem listrik sareng syarat operasi, kendaraan listrik tanaga énggal peryogi langkung seueur bagian tambaga atanapi kuningan salami prosés manufaktur tibatan kendaraan suluh tradisional.Trans...
    Maca deui
  • Palapis bubuk finish pikeun bagian lambar logam

    Palapis bubuk finish pikeun bagian lambar logam

    1. Naha milih bubuk palapis finish pikeun bagian lambar logam Palapis bubuk mangrupakeun téhnik pagawean populér pikeun bagian lambar logam alatan loba kaunggulan na.Ieu ngawengku nerapkeun bubuk garing kana beungeut bagian logam lajeng curing eta dina panas pikeun ngabentuk palapis pelindung awét.Di dieu ar...
    Maca deui
  • jasa motong kawat precision tinggi jasa EDM kawat

    jasa motong kawat precision tinggi jasa EDM kawat

    HY Metals gaduh 12 sét mesin motong kawat ngajalankeun beurang jeung peuting pikeun ngolah sababaraha bagian husus.Kawat motong, ogé katelah kawat EDM (Electrical Discharge Machining), nyaéta prosés konci pikeun bagian processing custom.Éta ngalibatkeun ngagunakeun kabel ipis sareng langsung pikeun motong bahan, ngajantenkeun éta ...
    Maca deui
  • HY Metals nambihan 25 mesin CNC precision tinggi anyar dina ahir Maret 2024

    HY Metals nambihan 25 mesin CNC precision tinggi anyar dina ahir Maret 2024

    Warta pikagumbiraeun ti HY Metals!Nalika bisnis urang terus ningkat, kami bungah ngumumkeun yén kami parantos nyandak léngkah anu penting pikeun ningkatkeun kamampuan manufaktur urang.Ngakuan kanaékan paménta pikeun produk urang sareng kabutuhan pikeun ningkatkeun waktos kalungguhan, kualitas, sareng palayanan urang ...
    Maca deui
  • Di dieu aya sababaraha fitur husus anu nangtang pikeun precision lambar logam fabrikasi

    Di dieu aya sababaraha fitur husus anu nangtang pikeun precision lambar logam fabrikasi

    Aya sababaraha struktur atawa fitur husus anu hésé dijieun pikeun bagian prototipe lambar logam: 1. Lance (刺破) Dina fabrikasi lambaran logam, lance mangrupa fungsi nu nyieun leutik, motong sempit atawa slits dina lambaran logam.cutout ieu sacara saksama dirancang pikeun ngidinan logam t ...
    Maca deui