lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

produk

Bahan jeung rengse pikeun bagian lambar logam jeung bagian machined CNC

pedaran pondok:


  • Pabrikan khusus:
  • Rincian produk

    Tag produk

    HY logam nyaéta supplier pangalusna anjeun bagian lambar logam custom jeung bagian machining kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman jeung ISO9001: 2015 cert.Urang sorangan 6 pabrik pinuh dilengkepan kaasup 4 toko lambar logam jeung 2 warung machining CNC.

    Kami nyayogikeun prototyping logam sareng palastik profésional sareng solusi manufaktur.

    HY Metals mangrupikeun perusahaan anu dikelompokeun anu nyayogikeun jasa sapinuhna tina bahan baku dugi ka produk akhir.

    Urang tiasa ngadamel sagala jinis bahan kaasup Karbon Steel, stainless steel, Alat baja, Kuningan, Aluminium, sarta sagala jinis plastik machinable.

    Bahan jeung Finish pikeun Bagian Lambaran Metal

    Pikeun klasifikasi kasar, bahan lambaran logam utamana kaasupCarbon Steel,Beusi sténless,Aluminium AlloyjeungAlloy tambaga4 kategori utama.

    Jeung lambar logam rengse utamana ngawengkuNyikat,Ngagosok,Electroplating,Palapis bubuk,NgalukisjeungAnodizing.

    Baja karbonmangrupa salah sahiji bahan nu paling ilahar dipake dina fabrikasi lambar logam.Éta langkung kuat tibatan Aluminium sareng langkung mirah tibatan stainless steel.

    Tapi baja écés gampang karat.Lajeng finish palapis bakal diperlukeun pikeun bagian baja.

    ngeunaan (2)

    Lambaran Metal Bagian tina baja karbon jeung Séng plating

    Séng plating, nikel plating na Chrome plating ilahar dipaké dina lambar baja bagian logam pikeun tujuan anti korosi.Kadang plating ogé maénkeun peran hiasan.

    Stainless steel kalawan 2B finish, ngan tetep bahan baku finish.

    Kadang-kadang pikeun meunangkeun permukaan kosmetik, urang bakal ngalakukeun brushing finish on stainless steel lambar logam bagian.

    ngeunaan (5)

    Lambaran Metal Bagian tina baja karbon jeung Bubuk coated Konéng

    ngeunaan (3)

    Lapisan bubuk mangrupikeun jinis palapis résin epoksi, ketebalanna sok antara 0.2-0.6mm, anu langkung kandel tibatan lapisan plating.

    Powder Coat finish cocog pikeun sababaraha bagian luar lambar logam anu henteu sénsitip kana kasabaran sareng hoyong kéngingkeun warna anu disesuaikan.

    Sstainless steelgaduh kamampuan résistansi karat anu langkung saé, seueur dianggo dina alat-alat automation, alat médis, wares dapur sareng seueur jinis kurung luar, cangkang.

    Beusi sténlessbagian biasana teu perlu finish wae, ngan tetep bahan baku kalawan finish 2B atawa finish Brushed.

    Stainless steel kalawan épék finish brushed béda

    ngeunaan (4)

    Aalloy luminumloba dipaké dina aerospace jeung cangkang sababaraha parabot pikeun ngurangan beurat tur meunangkeun panyalindungan karat alus.

    Dina waktos anu sami, alloy aluminium ogé gaduh kamampuan ngawarnaan anu saé nalika anodisasi.

    Anjeun tiasa kéngingkeun warna anu saé anu anjeun pikahoyong dina bagian logam lambar aluminium anjeun.

    ngeunaan (6)
    ngeunaan (7)

    Cbagian logam lambar ustom kalawan finish béda

    meja 1. Bahan umum jeung finish pikeun bagian lambar logam

    Sandblasting na anodizing rengse dina tabung extruded aluminium.

    Sandblast finish bisa nutupan defects bahan atawa tanda tooling bagian machined.Anodizing tiasa nampi kamampuan anti korosi sareng waktos anu sami nampi warna idéal pikeun bagian aluminium.

    Janten sandblasting + anodizing mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ampir sadaya bagian aluminium kosmetik.

    Matérial

    Thickness

    Bérés
    baja digulung tiis SPCC

    SGCC

    SECC

    SPTE

    Timah plated baja

    0,5-3,0 mm

    Palapis bubuk

    (Warna khusus sayogi)

    Lukisan baseuh

    (Warna khusus sayogi)

    Silkscreen

    Séng plating

    (Jelas, Biru, Konéng)

    Nikel plating

    Plating Chrome

    E-palapis, QPQ

    Panas digulung baja SPHC

    3.0-6.5mm

    Oaya baja hampang Q235

    0,5-12 mm

    Sstainless steel SS304, SS301, SS316

    0,2-8 mm

    2B bahan baku rengse,

    Bahan baku digosok

    Sikat, ngagosok

    Éléktro-ngagosok

    Pasif

    Sbaja pring

    Suit pikeun klip spring

    SS301-H, 1/2H, 1/4H, 3/4H

     

    Euweuh
      Mn65

     

     

    perlakuan panas
    Aluminium AL5052-H32,

    AL5052-H0

    AL5052-H36

    AL6061

    AL7075

    0,5-6,5 mm

    Hapus pilem kimia

    Anodizing, Anodizing teuas

    (Warna khusus sayogi)

    Palapis bubuk

    (Warna khusus sayogi)

    Lukisan baseuh

    (Warna khusus sayogi)

    Silkscreen

    Sandblasting

    Sandblast + Anodize

    Electroless nikel plating

    Sikat, Polandia

     
    Brass Loba dipaké dina

    komponén éléktronik,

    bagian sambungan conductive

    0,2-6,0 mm

    Timah plating

    Nikel plating

    Lapisan emas

    Bahan baku rengse

    Coper
    Beryllium Tambaga

    Fosfor tambaga

    alloy pérak nikel shields éléktronik

    0,2-2,0 mm

    Bahan atah

     

    Bahan jeung finish pikeun bagian CNC Machined

    Bahan anu biasa dianggo pikeun bagian machining CNC kalebet Steel, Stainless steel, Aluminium, Kuningan, sareng sagala jinis bahan plastik anu tiasa didamel.

    bagian CNC biasana diperlukeun hiji kasabaran ketat, jadi lapisan palapis teu diwenangkeun teuing kandel.

    Electroplating pikeun bagian baja jeung tambaga, anodizing pikeun bagian aluminium anu finish pang populerna.

    Bahan & Selesai

    Custom CNC bagian machined kalawan rengse béda

    ngeunaan (9)

    Sandblasting na anodizing rengse dina tabung extruded aluminium.

    ngeunaan (10)

    Sandblasting na anodizing rengse dina tabung extruded aluminium.

    Sandblast finish bisa nutupan defects bahan atawa tanda tooling bagian machined.Anodizing tiasa nampi kamampuan anti korosi sareng waktos anu sami nampi warna idéal pikeun bagian aluminium.

    Janten sandblasting + anodizing mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ampir sadaya bagian aluminium kosmetik.

    bagian tambaga jeung nikel plating finish

    Pikeun bagian alloy tambaga, perlakuan permukaan paling ilahar dipake nyaeta plating tin jeung plating nikel.

    meja 2. Bahan umum jeung finish pikeun bagian machining CNC

    Pelastis jeung Finish Malloy eta   Finis
    ABS

    Aalloy luminum

    Al6061-T6, AL6061-T651 Deburr, Polandia, Sikat
    Nylon AL6063-T6, AL6063-T651 Anodize, Hard anodize
    PC AL7075 Sandblast
    POM(Delrin) AL1060, AL1100 plat nikel electroless
    Asétal AL6082 Film kimia kromat/krom
    PEEK Sstainless steel SUS303,SUS304,SUS304L Pasif
    PPSU(Radel® R-5000) SUS316,SUS316L Salaku machined
    PSU 17-7 PH, 18-8 PH Salaku machined
    PS Tbaja ool A2, # 45, steel tooling séjén perlakuan panas
    PEI(Ultem2300) Mild baja Stbelut12L14 Nikel/chrome plating
    HDPE Brass Salaku machined
    PTFE(Teflon) Coper C36000 Nikel / Emas / Timah plating
    PMMA(Aceurik) Zinc alloy Salaku machined
    PVC titanium 6Al-4V Salaku machined

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami