lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

warta

Kontrol kualitas pikeun prototipe

warta (4)

Kawijakan Kualitas: Kualitas anu paling luhur

Naon perhatian utama anjeun nalika anjeun ngaropéa sababaraha bagian prototipe?

Kualitas, waktos kalungguhan, harga, kumaha anjeun hoyong nyortir tilu elemen konci ieu?

Sakapeung, palanggan nyandak hargana salaku anu munggaran, sakapeung bakal janten leadtime, sakapeung bakal kualitas.

Dina sistem kami, Kualitas sok anu PERTAMA.

Anjeun tiasa ngaharepkeun kualitas anu langkung saé tina HY Metals tibatan supplier sanés dina kaayaan harga anu sami sareng waktos kalungguhan anu sami.

1.Pariksa gambar pikeun nangtukeun produktivitas

Salaku produsén bagian custom, urang biasana nyieun bagian nurutkeun gambar desain anjeun sarta sarat husus Anjeun.

If urang teu bisa minuhan sagala kasabaran atawa sarat dina gambar, urang bakal nunjuk kaluar nalika kami cutatan pikeun anjeun sarta ngantep anjeun terang naha jeung kumaha carana sangkan eta leuwih manufacturable.

Éta mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngontrol kualitas, tibatan ngadamel sareng ngirim produk anu henteu standar.

2.Kontrol kualitas nurutkeun sistem ISO9001

Lajeng, aya prosés kontrol kualitas rutin: IQC-FAI-IPQC-OQC.

Kami ngagaduhan sagala jinis alat pamariksaan sareng 15 inspektur kualitas anu tanggung jawab pikeun pamariksaan bahan anu datang, pamariksaan prosés pamariksaan kontrol kualitas kaluar.

Sareng, tangtosna, Unggal karyawan mangrupikeun jalma anu tanggung jawab kualitasna pikeun prosésna sorangan. Ieu penting pisan, sabab urang kedah jelas yén kualitas anu saé nyaéta tina prosés manufaktur, sanés tina pamariksaan.

warta (1)
warta (2)

Kami ngadegkeun sistem manajemen kualitas numutkeun ISO9001: 2015 sareng mastikeun yén sadaya prosés produk dikontrol sareng tiasa dilacak.

Laju Kualitas produk rengse ngahontal leuwih ti 98%, meureun teu alus teuing pikeun garis produksi masal, tapi pikeun prototyping proyék, dina tempoan variétas tapi volume low, ieu téh laju bener alus.

3. packing kaamanan pikeun mastikeun anjeun meunang bagian sampurna

Upami anjeun gaduh seueur pangalaman sumber internasional, anjeun pasti mendakan seueur pangalaman karusakan pakét anu teu pikaresepeun.Karunya yén produk anu diolah parah ruksak kusabab transportasi.

Sangkan ngagantelkeun pentingna hébat kana bungkusan safety.Clean kantong plastik, kotak karton ganda kuat, crates kai, urang bakal coba pangalusna kami ngajaga bagian anjeun nalika pengiriman barang.

warta (3)

waktos pos: Mar-27-2023